YouTube & VPN

Youtube & VPN

VPN forbindelse der åbner hele YouTube universet!

Du har sikkert oplevet at komme ud for meddelelsen “Video er ikke tilgængelig i dit land”. Det betyder at videoen er blevet blokeret for at blive afspillet i dit land, ofte på grund af copyright eller andre årsager.

Du kan dog stort set se alt hvad YouTube universet har at byde på med en VPN forbindelse, og samtidig beskytte dine private oplysninger og internettrafik på samme tid. Det anbefales at benytte en VPN som minimum når du benytter offentlige WiFi netværk, fordi de er mest sårbare over for hackere, tyveri af data og andre mistænkelige aktiviteter.

YouTube & VPN tjenesten gør dig anonym på internettet, og giver dig muligheden for at ændre din digitale placering, for at få det til at se ud som om du befinder dig i et andet land. På denne måde kan du omgå de irriterende restriktioner i forhold til placering, og for eksempel se danske TV kanaler som DR, TV2 og TV3 fra udlandet, eller den amerikanske udgave af Netflix eller Prime Video i Danmark. (Netflix og Prime i USA har et meget større udvalg, end i Europa).

Sådan låser du op for den udvidede udgave af YouTube

Trin 1:

Abonnér på en VPN der er kompatibel med YouTube og vi anbefaler.

Trin 2:

Forbind din VPN til et andet land, eksempelvis USA.

Trin 3

Opdater den begrænsede YouTube video, og nyd indholdet!

Anbefalet VPN forbindelse til at låse op for geografisk begrænset YouTube indhold

Hvis du ikke længere vil opleve de irriterende notifikationer om landet er blokeret, kan du downloade og abonnere på et af vores anbefalede og testede YouTube & VPN tjenester nedenfor.

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!