Netflix + VPN = Fuld adgang til europæisk og amerikansk Netflix

Netflix & VPN

Har du bladret igennem alt hvad Netflix har at byde på i Danmark og ikke fundet noget interessant at se?

I så fald kan Netflix + VPN være den bedste løsning for dit problem!

NETFLIX + VPN = Tusindvis flere film og TV serier!

En VPN tjeneste af høj kvalitet, der er Netflix kompatibel, vil lade dig streame amerikanske Netflix serier og film direkte på utallige enheder og operativsystemer. For eksempel fungerer NordVPN og SurfsharkVPN perfekt med den amerikanske udgave af Netflix. Ved blot at vælge en amerikansk server på listen over VPN servere i verden, får du direkte adgang til den amerikanske udgave af Netflix, hvor der mere eller mindre er dobbelt så mange film og serier i forhold til de fleste europæiske lande, heriblandt Danmark.

I 2020 havde Netflix mere end 16,000 forskellige film og TV serier i 190 forskellige lande, og du kan få adgang til de fleste ved at benytte en VPN forbindelse.

Instruktioner til at se sortimentet af Amerikansk Netflix gratis

  1. Abonner på en VPN-tjeneste, som vi anbefaler.
  2. Forbind din VPN til en server i USA.
  3. Nu har du et langt større Netflix sortiment til din rådighed.

De bedste VPN tjenester tilbyder en garanti på mindst 30 dage

  1. NordVPN (Den bedste VPN tjeneste til alle formål, inklusiv Danske TV udsendelser)
  2. Surfshark VPN (En anden favorit af vores, del af NordVPN holdet)
NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

Spørgsmål om brug af en VPN og Netflix

Hvad er den bedste VPN til Netflix?

Hos VPN-DANMARK.dk har vi testet flere forskellige VPN tjenester. For mange af disse tjenester opdagede Netflix dog at vi benyttede proxyserver, og vi fik en proxy fejlmeddelelse på skærmen. Ønsker du at se amerikansk Netflix gratis kan du altså prøve en VPN tjeneste til formålet.

NordVPN og Surfshark VPN åbnede den amerikanske Netflix fra Danmark uden problemer, og derfor var det de 2 bedste VPN tjenester til Netflix streaming i vores test. NordVPN’s brede udvalg af servere og hastighed giver altid gode forbindelser til Netflix og andre streamingtjenester.

Blokerede Netflix ikke brugen af VPN tjenester på et tidspunkt?

Der kan have været visse nyheder i omløb omkring dette, og Netflix virker ikke nødvendigvis på nogle VPN tjenester. Sandheden er dog at Netflix ikke kan blokere alle IP adresser og DNS tjenester for VPN forbindelser konsekvent, simpelthen på grund af det store antal af dem. De bedste Netflix VPN udbydere har hundredvis eller endda tusindvis af servere der ændrer brugerens virtuelle placering og IP adresse.

Selv hvis Netflix har succes med at blokere brugen af en specifik VPN adresse, er en VPN udbyder af god kvalitet klar over hvordan man retter dette, og igen får streams til at fungere. Eksempler på disse gode tjenester er NordVPN og SurfsharkVPN.


Kan du se Netflix på alle enheder med en VPN?

Ja, næsten alle udbydere har en VPN app til de fleste operativsystemer og enheder. Udover Windows, Linux og Mac computere, kan de også installeres på Android, iOS, Smart TV, WiFi router og endda spillekonsoller såsom PlayStation og Xbox, ved at ændre DNS adressen.

Hvordan ser jeg amerikansk Netflix i Danmark ved hjælp af en VPN?

Du kan nemt få adgang til den amerikanske udgave af Netflix, uanset hvor du befinder dig: Start VPN appen, vælg USA som lokation og tryk på knappen Forbind.

Derefter logger du ind på din Netflix konto og kan nu nyde det amerikanske sortiment af underholdning.


Er det ikke ulovligt at bruge VPN tjeneste til Netflix?

Nej, for hvis du betaler for Netflix står der ikke i deres vilkår og betingelser man ikke må benytte en VPN tjeneste, men derimod at “brugeren må ikke se film eller serier fra Netflix eller dens udbydere, i et andet land eller område end Netflix har godkendt”.

Netflix er næppe interesseret i at straffe deres brugere for at benytte en VPN, fordi de tjener penge på deres tjeneste, og at straffe deres kunder er dårlig forretning. Brugen af en VPN tjeneste er heller ikke ulovligt i forhold til lokal lovgivning. Så autoriteterne har heller ikke nogen årsag til at banke på døren hvis du bruger en VPN tjeneste der er egnet til Netflix streaming, fordi det ikke overtræder copyright lovgivningen af streame film eller serier. I praksis vil det værste der kan ske være at Netflix lukker din konto, men ved normal brug sker det aldrig med en VPN.

Er der en gratis Netflix VPN tjeneste?

Vi påstår at alle gratis VPN tjenester der kan findes på internettet er tæt på 100% blokeret af Netflix. Gratis VPN tjenester er også fyldt med risiko i forbindelse med phishing angreb, i modsætning til verdens mest sikre VPN tjenester som vi anbefaler.

Du kan dog prøve verdens bedste VPN forbindelse uden binding i 45 dage, og først derefter vælge om du ønsker at abonnere. Hvis ikke du ønsker at fortsætte vil alle dine penge blive returneret til din konto.


Anbefalet VPN-forbindelse til at se Amerikansk Netflix

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!