Udvid indholdet på streamingtjenes­terne gratis med en VPN

Velkommen til siden for streamingtjenester hos VPN-DANMARK. Her finder du både de gratis og betalte streamingtjenester, der ofte anvender geografiske restriktioner for det indhold du kan se, men som du kan låse op med en VPN forbindelse.

BEDSTE VPN TIL STREAMING­TJENESTERNE

NordVPN-logo-350

Læs anmeldelse

Se tilbuddetSe tilbuddet

VPN-DANMARK Streaming

Få mere ud af streamingtjenesterne gratis ved at bruge en VPN

Streamingtjenester er yderst populære, siden de er nemme og bekvemme at anvende. Men også mange af de traditionelle TV netværk har en form for videoindhold eller streamingtjeneste man kan tilgå online nutildags. Her kan folk nyde indholdet uafhængigt af sendetider. Mange folk er dog ikke klar over at denne mængde af indhold kan variere meget, og tit er større i andre lande end eksempelvis i Danmark.

For eksempel har den amerikanske Netflix US hundredvis, og endda tusindvis flere film og TV serier end de nordiske lande har. Det samme gælder mange andre steder i verden, siden indholdet bliver baseret på rettighederne i et gældende land, og derfor blokeret for folk fra udlandet, på grund af trademark, copyright og licenser m.m.

En VPN forbindelse kan omgå disse restriktioner på få sekunder, og give dig fuld adgang til de globale sortimenter af indhold, på de utallige abonnementsbaserede og gratis streamingtjenester (og endda også de gratis TV kanaler fra udlandet).

Sådan udvider du din streamingtjeneste med en VPN

Er du stødt på blokeret indhold på tjenester såsom Amazon Prime, Netflix eller YouTube? Få adgang ved at følge disse nemme trin:

Trin 1:

Abonnér på en VPN-tjeneste, som vi anbefaler.

Trin 2:

Log ind, og forbind din app til en amerikansk server for eksempel.

Trin 3

Vælg en at streamingtjenesterne nedenfor, og begynd at nyde det geografiske blokerede indhold, uanset hvor du befinder dig i verden!

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

De bedste streamingtjenester i Danmark med en VPN


Husk: Du kan også nyde dansk TV fra udlandet med en VPN, og også få adgang til en kæmpe mængde underholdning, såsom sport fra udenlandske TV kanaler!


NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!