Se Wimbledon 2023 live online og gratis med en VPN

Velkommen til VPN-DANMARK og vores Wimbledon side! På denne side finder du vores guide til hvordan du kan se Wimbledon Grand Slam tennisturneringen gratis i Danmark.

Se Wimbledon tennisturneringen gratis online

Wimbledon

Wimbledon-mesterskaberne er verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering. Det er en ud af fire Grand Slam tennisturneringer, sammen med US Open, Australian Open og French Open.

Wimbledon tennis udsendelserne er ofte kun tilgængelige mod betaling i Danmark, men du kan nemt streame turneringen fra udenlandske TV kanaler og streamingtjenester med en VPN!

Der er offentlige TV stationer der har rettigheder til at sende Wimbledon tennisturneringen. Disse udsendelser er tilgængelige for folk der har en VPN forbindelse. Det gælder også de andre store tennisturneringer, såsom US Open, Australian Open og French Open.

Hurtig guide til Wimbledon tennis gratis live streaming med en VPN i Danmark

  1. Start din VPN-app, eller abonner på en, som vi anbefaler
  2. Forbind VPN til det rigtige land
  3. Åbn linket til streamen og nyd indholdet
NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

Wimbledon-mesterskaberne

Man kan spore rødderne af Wimbledon tennisturneringen helt tilbage til 1877, og den bliver afholdt hos All England Club Lawn, og Croquet Club i London, England. Der bliver afholdt fire Grand Slam tennisturneringer hvert år, hvor Wimbledon er den tredje i rækkefølgen. Wimbledon er også den eneste Grand Slam turnering der stadigvæk bliver spillet på græs, den traditionelle overflade for sportsgrenen.

Wimbledon er kendt for prestigen, sæderne til de kongelige, en striks dresscode og rigeligt med jordbær og fløde til gæsterne. Der er stort set heller ikke nogle synlige reklamer, udover Rolex der leverer teknikken til at holde tid, og Robinsons vand. Turneringen varer i to uger og bliver normalt holdt i slutningen af Juni og begyndelsen af Juli.

Hvor kan man se Wimbledon live og gratis?

SRF

SRF ⋆ Schweiz

Den schweiziske TV kanal SRF sender Wimbledon tennisturneringen i dens fulde udgave. Kommentatoren snakker tysk, men der er god billedkvalitet og nem adgang til de forskellige streams der opvejer dette. Du behøver heller ikke begrænse dig til tennis, da SRF også sender den fulde Formel 1 sæson, Diamond League begivenheder i forbindelse med atletik, og også en UEFA Champions League fodboldkamp i ny og næ, såvel som CHL ishockey kampene. Du behøver ikke oprette en konto, blot forbind en af de anbefalede VPN tjenester til en server i Schweiz!

Link: https://www.srf.ch/play/tv/live

Kommentators sprog: Tysk

VPN server: Schweiz


Anbefalet VPN-forbindelse til at se Wimbledon

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!