Se Australian Open Live gratis med en VPN

Velkommen til VPN-DANMARK siden for Australian Open! På denne side finder du vores guide til hvordan du kan se Australian Open Grand Slam tennisturneringen gratis i Danmark.

BEDSTE VPN AUSTRALIAN OPEN

NordVPN-logo-350

Læs anmeldelse

Se tilbuddetSe tilbuddet

Se tennisturneringen Australian Open gratis online

Australian Open

Australian Open er den første af fire tennis Grand Slam turneringer der bliver holdt årligt sammen med US Open, Wimbledon og French Open.

Udsendelser for Australian Open tennis er normalt kun tilgængelige mod betaling i Danmark, men med en VPN forbindelse er det muligt at streame hele turneringen gratis fra udenlandske TV kanaler!

Mange udenlandske offentlige TV kanaler har rettigheder til at sende alle mulige populære sportsbegivenheder og turneringer. Disse udsendelser bliver ofte blokeret for IP adresser der stammer fra et andet land end TV kanalen, på grund af rettigheder og lignende. Det er dog muligt at streame disse udsendelser gratis med en VPN forbindelse – ikke blot Australian Open, men alle de årlige Grand Slam tennisturneringer plus utallige andre sportsgrene!

Hurtig guide til at livestreame Australian Open i Danmark med en VPN

  1. Start din VPN-app, eller abonner på en, som vi anbefaler
  2. Forbind VPN til det rigtige land
  3. Åbn linket til streamen og nyd indholdet
NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

Australian Open

Tennisturneringen Australian Open er den første ud af fire årlige Grand Slam turneringer. Den første Australian Open turnering blev afholdt i 1905, og siden 1972 er den blevet afholdt i byen Melbourne. På grund af den varme australske sommer, bliver turneringen anset som at være meget en fysisk hård turnering for enhver atlet, og banerne kan overdækkes med et tag der kan trækkes ud hvis temperaturerne bliver for høje. Turneringen er den ene ud af to turneringer der kan spilles helt indendørs, den anden er Wimbledon.

Australian Open er uden tvivl den mest fulgte tennisturnering i verden og den største sportsbegivenhed på den sydlige halvkugle. Den har også rekord for højest antal seere for en enkelt kamp ud af alle Grand Slam turneringerne. Turneringen afholdes normalt over to uger i den sidste halvdel af januar.

Hvor kan man se Australian Open 2023?

9Now

9Now ⋆ Australien

9Now er en del af det australske Nine Network der fungerer som TV kanal og streamingtjeneste. Netværket streamer adskillige kanaler: Channel 9, 9Gem, 9Life, 9Rush and 9News. Nine Network var Australiens mest sete TV netværk i 2019, og det er ikke overraskende taget det brede udvalg og den høje kvalitet i betragtning.

Netværket ejer også rettighederne til at sende tennisturneringen Australian Open, som de sender i dens fulde udgave. For at få adgang til udsendelserne, skal du forbinde din VPN tjeneste til en server i Australien, og tilmelde dig som gratis bruger på deres platform. Det er både simpelt og nemt at gøre. Du skal også deaktivere din AdBlocker, da det kan påvirke streaming oplevelsen!

Link: https://www.9now.com.au/

Kommentators sprog: Engelsk

VPN server: Australien


Anbefalet VPN-forbindelse til at se Australian Open

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!