Se NHL live streams online og gratis med en VPN

Velkommen til VPN-DANMARK NHL siden! På denne side vil du finde instruktioner for hvordan du kan se NHL gratis i Danmark.

Sådan kan du se gratis NHL kampe fra udenlandske TV kanaler

NHL

De normale kampe i NHL sæsonen kan ofte kun ses ved at betale i de fleste lande

Nogle NHL kampe er dog stadig til at se på offentlige TV stationer, så du kan også se dem online. Derfor er du efterladt med to muligheder:

  1. Omgå restriktioner for lande med en VPN forbindelse
  2. Køb et dyrt abonnement med TV pakker

Når du har adgang til en VPN tjeneste kan du omgå restriktionerne for diverse lande, og på denne måde se udsendelser og NHL live streams gratis i Danmark.

Uheldigvis har de offentlige netværk ikke rettigheder til samtlige kampe i løbet af sæsonen, men du kan se gratis streams stort set hver weekend om lørdagen og søndagen i forbindelse med opgør. Det eneste du har brug for er en VPN af god kvalitet, så kan du tilgå disse streams.

Hurtig guide til at streame NHL kampe med en VPN i Danmark

  1. Start din VPN-app, eller abonner på en, som vi anbefaler
  2. Forbind VPN til det rigtige land
  3. Åbn linket til streamen og nyd indholdet
NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

NHL (National Hockey League)

NHL er en professionel ishockey liga der afholdes i Nordamerika. De fleste klubber eksisterer i USA, mens resten stammer fra Canada. NHL bliver anset som det højeste niveau af ishockey i hele verden, og er den 5. rigste sportsliga i verden baseret på omsætning, kun bag NFL, MLB, NBA og Premier League i England. Det berømte trofæ Stanley Cup bliver overrakt til vinderen af ligaen hvert år.

Hvor kan jeg se NHL streams gratis i Danmark?

Nedenfor finder du de TV kanaler vi kender hvor du kan se NHL kampe på TV. Vi udvider løbende listen når vi finder nye TV kanaler og streamingtjenester.

CBC

CBC ⋆ Canada

CBC er en forkortelse for Canadian Broadcasting Corporation, som er et gratis og offentligt TV netværk. Det finansieres af den canadiske regering, og bliver suppleret af kommercielle annoncører. Det betyder at udsendelserne fra CBC er tilgængelige for alle i Canada, via kabel TV og online streaming. Da ishockey er en elsket sport for de fleste i Canada, er det en selvfølge at sende NHL kampe på denne kanal. Desværre har de ikke licens til samtlige kampe der afholdes i løbet af sæsonen, men de sender live kampe i weekenderne, oftest de kampe med canadiske hold, såvel som udvalgte kampe i slutrunden.

I løbet af en normal weekend kan du forvente 1-2 kampe hver aften i den regulære sæson, både om lørdagen og søndagen. Du kan samtidig nemt tjekke den kommende sendeplan på CBC’s hjemmeside. CBC’s streaming kvalitet er fremragende, og vores anbefalede VPN apps fungerer med deres udsendelser.

Link 1: https://www.cbc.ca/sports

Link 2: https://gem.cbc.ca/

Kommentators sprog: Engelsk

VPN server: Canada


Anbefalet VPN-forbindelse til at se NHL

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!