Stream NFL kampe online og gratis med en VPN

Velkommen til VPN-DANMARK NFL siden! På denne side kan du finde instruktioner for hvordan du kan se NFL sæsonen og Super Bowl gratis i Danmark.

BEDSTE VPN TIL NFL & SUPER BOWL

NordVPN-logo-350

Læs anmeldelse

Se tilbuddetSe tilbuddet

Se NFL kampene online og gratis fra udenlandske TV kanaler med en VPN

NFL & Super Bowl

Den amerikanske fodboldliga NFL har normalt sæsonstart i September, og afsluttes ved den største individuelle sportsbegivenhed i verden – Super Bowl!

I mange lande kan man kun se NFL streams med et abonnement. En VPN app koster kun en brøkdel af prisen for et abonnement på en TV kanal.


NFL udsendelser

NFL (National Football League) er det højeste niveau indenfor amerikansk fodbold. På denne side finder du vores guide til hvordan du kan se NFL kampe gratis på nettet, helt lovligt med en VPN forbindelse!


Super Bowl

Super Bowl er den årlige finale og altså afslutning på hele NFL sæsonen. Den hed oprindeligt NFL Championship Game, men blev omdøbt til det nuværende navn i 1966. Super Bowl afholdes traditionelt den anden søndag i februar, og det er den mest sete årlige sportsbegivenhed på verdensplan.


Hvor kan man se Superbowl 2023?

Du kan se Super Bowl live ved at se vores anbefalede gratis TV kanaler med en VPN, længere nede på siden!

Hurtig guide til hvordan man kan se NFL og Super Bowl gratis online i Danmark

  1. Start din VPN-app, eller abonner på en, som vi anbefaler
  2. Forbind VPN til det rigtige land
  3. Åbn linket til streamen og nyd indholdet
NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

Muligheder for at se live streaming af NFL kampe i Danmark

VPN

En VPN tjeneste af god kvalitet gør det muligt at se det meste af NFL sæsonen, inklusive den normale sæson, slutrunden og selve Super Bowl finalen. En VPN koster kun en brøkdel af kabel TV pakkerne.

Vi har lavet en liste over de gratis udenlandske TV kanaler som har rettigheder til at sende NFL kampene. Disse kanaler har dog kun rettigheder i deres egne lande. Derfor kan du ikke se dem direkte fra Danmark, men du kan omgå disse restriktioner ved at benytte en VPN app. Vi har testet de forskellige streams på kanalerne selv, og fundet frem til at de er af god kvalitet og lette at tilgå.

En VPN åbner nye muligheder på internettet: Ikke flere restriktioner for landegrænser, højere niveau af anonymitet, og gratis sport og underholdning!

 

TV abonnement

NFL sæsonerne bliver primært sendt på TV netværk der kører på abonnement. De har høj lyd- og billedkvalitet, men selv én enkelt måneds abonnement koster som regel mere end hvad en VPN tjeneste koster på et helt år.

Fordelene ved at benytte TV kanalerne og deres gældende pakker, er at du får adgang til programmer af høj kvalitet, og kommentator på dit eget sprog. Men det mener vi ikke vejer op for den ekstremt høje pris på abonnementet. Du har også sjældent mulighed for at vælge mellem indholdet i pakkerne, så du betaler ofte for indhold du ikke ser.

En VPN app giver dig adgang til adskillige gratis TV kanaler af høj kvalitet, for et minimalt beløb, giver dig adgang til et udvidet katalog af Netflix indhold, og gør det muligt at følge med i gratis Formel 1, MotoGP, ishockey og fodbold udsendelser fra lande der normalt ville være blokerede!

Gratis NFL kanaler og instruktioner for live streaming

Se vores liste nedenfor, for at få svar på spørgsmål såsom “Hvor kan man se NFL online gratis?”

7Mate

7Mate ⋆ Australien

7Mate er en offentlig og gratis TV kanal fra Australien der blev stiftet i 2010. Den er en del af Seven Network. De sender regelmæssigt NFL kampe i løbet af den regulære sæson, slutrunden og selvfølgelig Super Bowl! Forbind blot til en server i Australien via en af vores anbefalede VPN tjenester, så kan du komme godt i gang. Du skal formentlig slå din AdBlocker fra for at kunne se denne udsendelse!

Link: https://7plus.com.au/live-tv

Kommentators sprog: Engelsk

VPN server: Australien

ProSieben

ProSieben MAXX & ProSieben ⋆ Tyskland & Schweiz

ProSieben og ProSieben MAXX er begge del af ProSiebenSat. 1, som er det næststørste private TV netværk i Tyskland. ProSieben er deres primære TV kanal, som har sendt siden 1989, hvor MAXX først blev lanceret i 2013.

De fleste NFL kampe bliver sendt på MAXX, og i øjeblikket bliver der mindst sendt en kamp hver Søndag, indtil slutningen af den regulære sæson. ProSieben sender som regel den første kamp i sæsonen, nogle kampe fra slutrunderne og Super Bowl.

For at se disse streams skal du blot forbinde til en server i Tyskland eller Schweiz via vores anbefalede VPN. Selve netværket kræver ikke at du registrerer en konto.

Link 1: https://www.prosieben.de/livestream

Link 2: https://www.prosiebenmaxx.de/livestream

Kommentators sprog: Tysk

VPN server: Tyskland / Schweiz

Puls4

Puls 4 ⋆ Østrig

SVT (Sveriges Television AB) er det offentlige og landsdækkende TV netværk i Sverige. Det bliver betalt af skatteyderne og har været i drift siden 1956. Kanalen er perfekt til at følge Diamond League sæsonen, siden de dækker samtlige begivenheder i løbet af sæsonen. Kvaliteten på udsendelserne er gode, og det kræver ikke nogen konto. Forbind vores anbefalede VPN til en svensk server, klik på linket og nyd indholdet!

Link: https://www.puls4.com/livestream

Kommentators sprog: Tysk

VPN server: Østrig


Anbefalet VPN-forbindelse til at se NFL

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!