Se hockey VM live gratis med en VPN

Velkommen til VPN-DANMARK siden for Ishockey Verdenmesterskabet! På denne side finder du en grundig vejledning til hvordan du kan se IIHF Ishockey Verdensmesterskabet i Danmark og udlandet, helt gratis ved hjælp af en VPN.

BEDSTE VPN TIL ISHOCKEY VM

NordVPN-logo-350

Læs anmeldelse

Se tilbuddetSe tilbuddet

Se IIHF Ishockey Verdensmesterskaberne online gratis med en VPN

Hockey VM

I de fleste tilfælde sender vores lokale gratis TV kanaler ikke de årlige ishockey verdensmesterskaber, eller hvis de gør, så sender de ikke alle kampene. Dette skyldes at mange betalte TV netværk har rettighederne til disse kampe. Det er dog muligt at se enhver kamp for IIHF Ishockey Verdensmesterskaberne på YouTube.

Det skyldes at den Internationale Ishockey Forening har deres egne officielle YouTube kanal, der sender hvert eneste sekund af turneringen, helt fra starten til slutrunderne. Uheldigvis er disse udsendelser ikke tilgængelige i alle lande, men med en VPN forbindelse får du en super nem måde at omgå disse restriktioner.

Du kan finde vores hurtige guide til at se turneringer for Ishockey Verdensmesterskaberne online nedenfor! Du kan bruge den samme metode til at se NHL kampe gratis!

Hurtig guide til at streame IIHF Ishockey VM med en VPN i Danmark og i udlandet

  1. Start din VPN tjeneste, eller abonnér på en af de tjenester som vi anbefaler.
  2. Tilslut din VPN til et af de anbefalede lande:
    Albanien, Argentina, Brasilien, Chile, Costa Rica, Cypern, Estland, Georgien, Grækenland, Island, Indien, Israel, Litauen, Luxembourg, Moldova, New Zealand, Makedonien, Portugal, Rumænien, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Tyrkiet, Ukraine, De Forenede Arabiske Emirater, Australien, Belgien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Nederlandene, Norge, Polen, Spanien, Schweiz, Østrig.
  3. Åbn linket til den ønskede stream og begynd at se kampene: www.youtube.com/user/icehockey

OBS: Nogle lande kan have begrænsninger på hvor mange kampe der bliver vist under turneringen, så hvis ikke du har adgang til en særlig kamp, kan du prøve et andet land i stedet for.

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

IIHF Ishockey VM

Det Internationale Ishockey Forbund, eller IIHF, afholder hvert år en turnering for verdensmesterskaberne, hvor de forskellige nationale hold kan deltage. Turneringen blev først afholdt tilbage i 1920. Holdene i turneringen bliver udvalgt baseret på de 16 bedste nationale hold der spiller i den primære division, og der findes i alt fire divisioner i ligaen. Turneringen starter med at holdene bliver opdelt i to grupper, Blok A og Blok B. De fire bedste hold fra disse to grupper fortsætter i slutrunderne. De lavest rangerede hold fra begge blokke rykker ned i den første internationale division (andet niveau). Arrangementet afholdes typisk sidst på foråret.

IIHF Ishockey Verdensmesterskabet live streaming i Danmark og udlandet

YouTube

YouTube

De fleste med en internetforbindelse kender til YouTube. Det er den mest besøgte hjemmeside i verden, kun overgået af Google’s egen søgemaskine. Det er således også den mest populære platform for deling af videoer. IIHF har deres egen officielle YouTube kanal der sender alle kampene fra det årlige IIHF Ishockey VM. Disse streams bliver blokeret i mange lande, men det er muligt at forbinde til dem via en VPN og gennem et af de lande vi har nævnt under denne tekst. Det gør det muligt at få nem og hurtig adgang til hele VM. Sproget for kommentatorerne er på engelsk, og kvaliteten på billedet er i top!

Link: https://www.youtube.com/user/icehockey

Kommentators sprog: Engelsk

VPN server: Albanien, Argentina, Brasilien, Chile, Costa Rica, Cypern, Estland, Georgien, Grækenland, Island, Indien, Israel, Litauen, Luxembourg, Moldova, New Zealand, Makedonien, Portugal, Rumænien, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Tyrkiet, Ukraine, De Forenede Arabiske Emirater, Australien, Belgien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Nederlandene, Norge, Polen, Spanien, Schweiz, Østrig


Anbefalet VPN-forbindelse til at se hockey VM live gratis

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!