Formel 1 live-streaming i Danmark

Hvor kan man se Formel 1 gratis online? I Danmark har Viaplay rettighederne til at vise Formel 1 på TV og sender alle Grand Prix på sine betalingskanaler, men der er alternativer… Velkommen til Formel 1 siden for VPN-DANMARK! Her kan du finde vejledning i hvordan du gratis kan se Formel 1 løb live i Danmark.

Se F1 online gratis med en VPN forbindelse

Formel 1

I Danmark er streamingtjenesterne og udsendelserne for Formel 1 baseret på abonnementer på netværk og tjenesterne, som kan være forholdsvis dyre. Så hvis du eller folk du kender gerne vil vide hvor kan man se Formel 1 gratis, så kan du nyde hele F1 sæsonen online med en VPN app der kun koster et par euro om måneden.

Se Formel 1 live gratis og online i Danmark fra udenlandske offentlige TV netværk og streamingtjenester


Du har to muligheder når du vil se Formel 1 live stream gratis

VPN Forbindelse

Med en VPN forbindelse kan du se alle Formel 1 løbene live og gratis online fra udenlandske TV kanaler. VPN-DANMARK.dk finder og tester de forskellige offentlige netværk og TV kanaler i hele verden, og har samlet de bedst løsninger på denne side.

Hvis ikke du har en VPN tjeneste, og du er placeret uden for det land hvor udsendelsen bliver sendt, kan du ikke få adgang til den live stream, fordi din IP og Lokation er blokeret.

Men en VPN forbindelse lader dig forbinde til en server der er placeret i det gældende land, så din fysiske IP adresse bliver ændret. Det sikrer at du kan se udsendelserne som hvis du var i det respektive land. Hvis du undrer dig over hvor kan man se Formel 1 gratis, så er en VPN forbindelse en effektiv måde at klare det på.

Disse gratis TV kanaler er mere eller mindre lige så gode som de betalte TV pakker når det kommer til kvaliteten på udsendelserne.


F1 TV Abonnement

Man kan også betale en TV kanal eller et netværk for en pakke der indeholder F1 udsendelser, men de plejer at være dyre. Især når man tænker over alle de programmer og det indhold du betaler for, udover de F1 løb du er interesseret i.

På betalt TV kan du følge med i mange forskellige programmer, og formentlig også en dansk eller i det mindste engelsk kommentator, men for dem der blot ønsker at følge med i Formel 1 løbet, er det sjældent værd at betale så meget mere for et TV abonnement. Man kan dog ikke se se Formel 1 gratis på TV uden at have et abonnement der koster.

Hurtig guide til gratis Formel 1 live streaming i Danmark

Hvis du for eksempel har et spørgsmål, såsom: “hvor kan jeg se Formel 1 gratis”, eller “er det muligt at se Formel 1 streaming gratis”, så kan du følge de nedenstående 3 trin for effektivt og hurtigt at komme i gang:

  1. Start din VPN-app, eller abonner på en, som vi anbefaler
  2. Forbind VPN til det rigtige land
  3. Åbn linket til streamen og nyd indholdet
NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

Hvad er Formel 1 (F1)?

Formel 1, også kaldet F1, er en international sport omkring racerløb, og dækker også over navnet på den organisation der afholder konkurrencerne. Mange folk ønsker at se F1 live gratis, men i Danmark kan det være svært uden en VPN.

Sporten anses generelt for at være det højeste niveau indenfor motorsport. F1 bliver styret af FIA, det Internationale Bilforbund. Formel 1 får navnet fra de fælles regler i sportsgrenen. Lige som enhver anden type motorsport, vil vinderen af løbet den fører af bilen som gennemfører et forudbestemt antal omgange først.

F1 stammer fra Europa, og reglerne blev standardiseret af FIA tilbage i 1946. Den første officielle sæson af Formel 1 blev afholdt i 1950. Hvert hold der deltager i F1 må maksimalt deltage med 4 racerkørere, hvor to af disse er de primære førere af bilerne, og de andre to primært fungerer som supplikanter og testkørere. Hvert hold anvender også en stab af teknikere og ingeniører der spiller en vigtig rolle i racerkørerens succes.

Standard afstanden for et racerløb er 300 kilometer, og der bliver afholdt omkring 20 løb over en enkelt sæson. Der er 10 forskellige hold, med hver 2 biler der konkurrerer, selvom det højeste antal biler i et enkelt løb kan være op til 26 ifølge reglerne fra FIA. Normalt bliver der kørt løb om søndagen, med en gennemsnitlig pause på 2 uger mellem hvert løb. Hvert løb er en begivenhed der strækker sig over weekenden, og starter om fredagen med 2 træningsløb. Derefter kommer der om lørdagen en enkelt runde træning mere, og så er det tid til kvalifikationen inden der afsluttes med et 2 timers løb om søndagen. Nogle løb kan have to tidskørsler og to træningskørsler i stedet.

TV Kanaler til gratis streaming a F1 i Danmark

ServusTV

ServusTV ⋆ Østrig

Den østrigske kanal ServusTV samarbejder med en anden østrigsk TV kanal, ORF, for fuldt ud at dække hele Formel 1 sæsonen. Begge kanaler sender altså halvdelen af hver sæson på deres egne kanaler, så husk at holde øje med hvilke løb bliver sendt på hvilken af de to kanaler. Begge kanaler sender også det Østrigske Grand Prix samtidigt.

Disse streamingtjenester kræver ikke at du opretter en konto. Du kan blot følge linket og forbinde din VPN til en server i Østrig. Kvaliteten på udsendelserne er fantastisk, og du kan også se tidligere afsnit af Grand Prix hvis du gik glip af dem!

Sammen med Formel 1, har ServusTV også rettighederne til MotoGP og Champions League!

Link: https://www.servustv.com/sport/

Kommentators sprog: Tysk

VPN server: Østrig

ORF

ORF ⋆ Østrig

Den østrigske kanal ORF er en gratis kanal til alle sofa-atleterne. Den består i skrivende stund af 6 tysksprogede kanaler. Her kan folk der har IP adresse i Østrig altså se formel 1 gratis.

Udover de gratis Formel 1 udsendelser i fællesskab med ServusTV, sender ORF kanalerne også basketball, fodbold, håndbold og meget mere. Og hvis du kan forstå lidt tysk, vil du også være i stand til at sætte pris på de forskellige TV serier og film der bliver sendt på netværket.

Du skal ikke oprette en separat konto for at kunne se disse udsendelser. Bare forbind din VPN app til en server i Østrig, så kan du få adgang til kanalen!

Link: https://tvthek.orf.at/live

Kommentators sprog: Tysk

VPN server: Østrig


SRF

SRF ⋆ Schweiz

SRF er en schweizisk gratis TV kanal der er fremragende for alle de gratis sportsudsendelser (og alle de andre gode programmer, hvis du snakker tysk).

Kanalen sender alle Formel 1 løb, Diamond League begivenheder, og også i ny og næ Champions League kampe for tilhængere af fodbold. Så hvis du undrer dig over hvor kan man se formel 1 gratis, kan SRF være et godt bud!

SRF er en af de bedste gratis F1 kanaler, fordi deres live streaming er hurtig og af høj kvalitet. Der er intet behov for at oprette en bruger. Bare forbind din VPN til en server i Schweiz, så kan du hoppe med på udsendelsen!

Link: https://www.srf.ch/play/tv/live

Kommentators sprog: Tysk

VPN server: Schweiz

RTL

RTL ⋆ Luxembourg

RTL er den primære TV kanal i Luxembourg, der har været i drift siden 1991. Kanalen har rettighederne til Formel 1 sæsonen, og de sender også de kvalificerende løb live gennem sæsonens forløb.

Kanalen kræver ikke at man opretter sig som bruger for at se deres indhold, så du kan nyde F1 helt gratis ved at forbinde til en VPN server i Luxembourg, og derefter klikke på deres live stream!

Link: https://www.rtl.lu/tele/live-2

Kommentators sprog: Luxembourgsk

VPN server: Luxembourg

Anbefalet VPN-forbindelse til at se Formel 1

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!