Surfshark VPN

Surshark VPN er en smart og hurtig VPN-service, der tilbyder meget lave priser og har fokus på streaming, det vil sige at hurtigt, nemt og lovligt kunne streame film og tv-serier fra andre lande.

Andre fordeler inkluderer deres lynhurtige kundeservice, og du kan have et ubegrænset antal enheder tilsluttet samtidigt, hvilket betyder, at én konto kan beskytte hele din familie!

Surfshark VPN

Fra kun €1,79 pr. måned

Bestil nuBestil nu

Om Surf Shark

Surfshark Ltd. blev grundlagt i 2018 på De Britiske Jomfruøer. Udviklernes hovedmål er at sikre online sikkerhed og privatliv for deres brugere, hvorfor virksomheden er baseret på Jomfruøerne, hvis lovgivning ikke kræver logføring eller videregivelse af brugernes oplysninger. Surfshark VPN blev nomineret til 2020 Cyber ​​Security Excellence Awards som “Bedste Cyber ​​Security Company.”

Surfshark Streaming

En af de største fordele ved en VPN-tjeneste er, at du kan streame film og tv fra andre lande, som normalt er geoblokeret. Surfshark VPN er en af ​​de bedste streaming VPN-tjenester i vores test, og deres team arbejder aktivt for at åbne nye muligheder.

Netflix USA og mere

Du kan se amerikanske Netflix med Surfshark VPN ved at oprette forbindelse til en server i USA, før du starter Netflix. Derudover tilbydes Netflix-biblioteker fra mange andre lande. Den aktuelle liste over bekræftede lande for 2020 er:

🇦🇺 Australien
🇧🇷 Brasilien
🇫🇷 Frankrig
🇮🇳 Indien
🇮🇹 Italien
🇯🇵 Japan
🇨🇦 Canada
🇳🇱 Holland

🇸🇬 Singapore
🇪🇸 Spanien
🇬🇧 Storbritannien
🇰🇷 Sydkorea
🇹🇷 Tyrkiet
🇩🇪 Tyskland
🇺🇸 USA

Ja, det er lovligt!

 

DR TV i udlandet

Dansk TV i utlandetDR TV er blokeret i udlandet. Med Surfshark VPN-forbindelse kan du nemt omgå geoblokeringen og se alle danske TV-programmer, når du er på ferie, eller hvis du bor i et andet land.

Sport og formel 1

VPN bruges ofte til at streame sport, såsom Champions League, Formel 1, MMA, NHL, osv. fra andre lande. Mange lande tilbyder gratis sports på deres indenlandske tv-kanaler og streamingtjenester. En VPN giver dig adgang til udenlandske streams og sportskanaler.

Torrents og P2P fildeling

Surfshark VPN har ingen begrænsninger for peer-to-peer, torrenter eller nogen anden form af fildeling. Den anonyme IP-adressen og krypteringen i en VPN-forbindelse betyder, at ingen kan se, hvad du sender eller modtager over internettet, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive overvåget.

Kompatibilitet

Surfshark VPN er kompatibel med alle almindelige enheder og operativsystemer, inklusive computere (Windows, Linux, Mac), smartphone (Android og Apple iOS), tablet (Android, iPad), Smart-TV (Android, FireTV, AppleTV osv.), og browserudvidelser til Firefox og Chrome.

Forbindelser og serverplaceringer

Surfshark VPN tilbyder hurtige servere i over 60 forskellige lande, så du har mange muligheder og muligheder. Opret forbindelse automatisk til den hurtigste server, den nærmeste nabo, et specifikt land eller via multihop. Multihop betyder, at du låser al din trafik gennem to forskellige VPN-servere for yderligere at skjule dine spor. Du kan også vælge en VPN-server med statisk IP-adresse, så du altid har den samme IP, når du gennemser VPN.

Surfshark VPN funktioner

Surf Shark tilbyder en enorm mængde bekvemmeligheds- og sikkerhedsfunktioner. Det er meget let at installere og bruge appen. Du kan oprette forbindelse ved et tryk på en knap, og alle appens funktioner og indstillinger er tydeligt angivet i sidefeltet (hovedvisning, servere, egenskaber og indstillinger).

Ubegrænsede enheder: Tillad hele familien at bruge din VPN-konto uden ekstra omkostninger. Vi ved ikke, hvordan Surfshark kan tilbyde dette, men vi klager ikke.
 

Ingen logfiler: Surfshark gemmer ingen forbindelseslogs eller aktivitetslogfiler, så du ikke efterlader spor af din internetaktivitet.
 

CleanWeb™: Surf i et rent cyberhav uden annoncer, sporing af cookies, malware og phishingforsøg med den indbyggede firewall, der filtrerer kendte trusler og forstyrrelser på nettet.
 

Whitelister™: Giver dig mulighed for at slippe visse websider forbi VPN-tunnelen, hvilket kan være godt for f.eks. din internetbank skal se, at du er i dit hjemland, eller for at eller at streame dansk TV.
 

Protokoll: Surfshark VPN understøtter de to mest sikre VPN-protokoller, OpenVPN (TCP, UDP) og IKEv2. De har valgt ikke at tilbyde VPN over de ældre protokoller L2TP-IPsec og PPTP. Surf Shark understøtter også Shadowsocks-protokollen, der hovedsageligt bruges til at omgå den kinesiske firewall, der ellers censurerer store dele af Internettet (inklusive Facebook).
 

Mange servere: Over 1000 servere i 60 forskellige lande betyder, at der altid er masser af unloadede servere, og det store udvalg af lande gør det let at omgå landsspecifikke blokeringer.
 

256-bitars AES-256-GCM-kryptering: Din internetforbindelse er krypteret i 256 bit, hvilket gør den uleselig for tredjepart. Ingen kan spionere på din trafik!
 

Kill Switch: Den automatiske død-switch deaktiverer internetforbindelsen, hvis VPN-tunnelen stopper af en eller anden grund. På den måde lækker din personlige IP-adresse aldrig.
 

Privat DNS och läckskydd: Hver server har sin egen private DNS-server med lækagebeskyttelse, så din rigtige IP-adresse kan ikke lække på grund af DNS.
 

Camouflage Mode: Bruge de samme porte til at oprette forbindelse til Internettet som andre standard Internet-tjenester. Fordelen med dette er, at ingen kan se, at du bruger en VPN-tjeneste – ikke engang din Internetudbyder. Trafikken er skjult uanset, men dette skjuler også porten.
 

Trust DNS: Erstatter din ISP’s DNS-servere med krypteret DNS. Når du vil skjule, hvilke websteder du besøger og omgå blokke, men uden at kryptere din forbindelse med VPN, kan du bruge Surfshark Trust DNS.

Lande og serverplaceringer

Surfshark VPN tilbyder hurtige servere i over 60 forskellige lande, så du har mange muligheder. Opret forbindelse automatisk til den hurtigste server, den nærmeste nabo, et specifikt land, eller via multihop. Multihop betyder, at du sender al din trafik gennem to forskellige VPN-servere for yderligere at skjule dine spor. Du kan også vælge en VPN-server med statisk IP-adresse, så du altid har den samme IP.

Surfshark

Bedst i test!
Perfekt til streaming

Fra kun €1,79 pr. måned

Bestil nu Bestil nu