NordVPN

NordVPN blev grundlagt i 2012 af en gruppe skandinaver, men er registreret som et Panama-selskab. Navnet antyder at opretholde den nordiske standard for tillid, kvalitet og innovation. Selv om virksomheden er så ung, er NordVPN allerede blevet en af de bedste VPN-tjenester online. De har et af de største netværk af internationale servere, der består af tusindvis af servere i 62 forskellige lande.

Tjenesten lover fuldstændig anonymitet for sine brugere, hvilket betyder, at alt er krypteret med 2048-bit kryptering, og at intet af din historie eller brug er gemt i logfiler. VPN-tjenesten kan bruges til at surfe på internettet, for at streame HD-video (fx. Netflix) og for at downloade store filer (fx. torrents). En enkelt brugerkonto kan bruges til op til 6 enheder ad gangen, og alle nye kunder får 30 dages åbent køb. Nedenfor er vores anmeldelse af NordVPN.

Pros / Cons
  • 5200+ servere i 62 lande
  • 6 enheder med samme konto
  • Stærk kryptering
  • 30-dages åbent køb
  • Hurtig kundeservice
  • Ingen software på dansk

Priser og pakker

NordVPN tilbyder pakker i flere forskellige perioder. Du kan vælge mellem 1 måned, 6 måneder, 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder. Alle pakker har nøjagtigt de samme egenskaber, så det eneste der adskiller er prisen per måned. Alle pakker leveres med en 30-dages tilfredshedsgaranti, så hvis du har problemer eller er utilfredse med produktet, så kan du få pengene tilbage.

1-måneds abonnement

$11,95
pr. måned

$143,40 / år

Bestil nu!

3-års abonnement

$2,75
pr. måned

77% rabat!
$33,00 / år

Bestil nu!

1-års abonnement

$5,75
pr. måned

51% rabat!
$69,00 / år

Bestil nu!

 
For en kontraktperiode på en måned tilbyder NordVPN sin service til $11,95. Hvis du bestiller 24 måneder i forvejen, koster det $3,29 pr. måned, mens en årlig kontrakt koster $5,75 pr. måned. Der er ofte tilbud, der tilbyder rabatter på en bestemt pakke eller en længere pakke til en endnu bedre pris. For eksempel kan du lige nu beskytte din forbindelse i tre år for kun $2,75 per måned!

Betalingsmuligheder:

Da selskabet er baseret i Panama, bliver danske betalingstjenester desværre ikke tilbudt til regelmæssige bankoverførsler. Du kan dog altid betale med kreditkort, e-lommebøger som PayPal eller via Bitcoin. Andre muligheder omfatter: AliPay, UnionPay, WebMoney, Yandex, Giropay, Sofort og iDeal.

Kreditkort:
VISA
MasterCard
American Express
Discover Card
E-lommebøger:
PayPal
 
Kryptovalutor:
Bitcoin

Hvilke funktioner er inkluderet i NordVPN?

Udover krypteret og sikker forbindelse via VPN har NordVPN en række yderligere specialfunktioner. Nogle af disse funktioner tilbydes udelukkende af NordVPN, så det er absolut værd at læse gennem dem.

6 enheder: En konto hos NordVPN kan bruges på seks enheder ad gangen.

P2P-downloads:
NordVPN har ingen begrænsning på mængden af overførte data eller den måde, den transmitteres på. Andre tjenester blokkerer nogle gange P2P-download, som f.eks. Torrents, men med NordVPN er download altid hurtig og sikker.

SmartPlay:
Smart Play er en funktion, der giver adgang til over 150 forskellige landbundne streamingtjenester, herunder Netflix, Hulu, Amazon Prime, Crackle og mange flere via en krypteret “Smart DNS”, hvilket undgår geo-baserede låse.

Kill Switch:
Slukker automatisk forbindelsen til ethvert program, der bruger internettet, hvis VPN-forbindelsen holder op med at fungere. Det kan også slukke for hele internetforbindelsen. Det beskytter din IP mod at blive lækket, hvis der sker noget. Andre VPN-tjenester har ikke denne funktion.

CyberSec AdBlocker:
Hvis du aktiverer CyberSec, så vil farlige websteder og malware, plus irriterende pop op-vinduer, automatiserede videoannoncer og andet salgsfremmende materiale, bliver blokeret. Dette gør at du surfer sikrere og hurtigere.

Ingen logfiler:
NordVPN lagrer aldrig oplysninger om kunderne, de websteder de besøger, eller de oplysninger, der sendes. Derudover er virksomheden placeret uden for EU og USA, hvilket betyder, at de ikke engang har ansvaret for at indsende oplysningerne.

Dobbelt VPN:
Hvis du vil, kan du dobbeltkryptere internettrafik for at oprette et ekstra lag af beskyttelse. Andre VPN-tjenester har ikke denne funktion.

Browserudvidelser:
Hvis du ikke vil kryptere hele forbindelsen, kan du bruge NordVPN-udvidelsen til Firefox eller Chrome til at kun kryptere den pågældende browsers trafik.

Dedikeret IP-adresse:
Fordi VPN-servere ofte bruges af flere personer ad gangen, kan de blive blokeret af bestemte websteder i bestemte tilfælde. NordVPN tilbyder en dedikeret IP-adresse som en ekstra service til at omgå dette. Andre VPN-tjenester har ikke denne funktion.

Onion over VPN:
NordVPN tilbyder en speciel service til alle, der ønsker at surfe gennem det anonyme netværk The Onion Router (TOR). Ved at forbinde til en dedikeret server får du en direkte, krypteret, anonym forbindelse til TOR-netværket.

Beskyttelse mod DNS lækage:
Alle DNS-anmodninger skal normalt sendes via den sikre VPN-tunnel, men under særlige omstændigheder kan en forespørgsel sendes til din internetudbyder i stedet. NordVPN beskytter mod disse lækager.

Hvordan fungerer andre tjenester med NordVPN?

NordVPN NetflixNetflix fungerer meget godt med NordVPN, da det er en hurtig service med mange lande at vælge imellem (inklusive USA). Du kan få adgang til tusindvis af flere TV-serier og film.

NordVPN uTorrentTorrents, f.eks. via uTorrent virker også meget godt med NordVPN og downloads er lige så hurtige som uden en VPN tunnel.

Steder og servere

NordVPN har et stort antal servere (godt over 3300) og netværket vokser mere for hvert år. Disse servere er spredt over hele verden, i omkring 60 forskellige lande i Asien, Nordamerika, Sydamerika, Oceanien og næsten alle europæiske lande. Der er også nogle få servere i Afrika, som er yderst sjældne i VPN-tjenester.

Kompatibilitet

Støtte til alle de mest almindelige operativsystemer til computere, smartphones og tabletter tilbydes af NordVPN. Det omfatter computere, der kører Microsoft Windows, Android-telefoner, Android-spilkonsoller eller tv’er med Android, alle Apple-enheder – og også Linux, som ikke understøttes af alle VPN-tjenester. Din router kan konfigureres til at køre NordVPN over hele WiFi-netværket. De har også specielle add-ons til Chrome og Firefox browsere.

Kort sagt, NordVPN er kompatibel og kan bruges sammen med:
Windows
Mac, iPad, iPhone
Linux
Android
Routere
Chrome
Firefox

Support

NordVPNs hjemmeside er tilgængelig på mange forskellige sprog, men hjælpsektionen samt deres ofte stillede spørgsmål med ofte stillede spørgsmål er desværre kun på engelsk hidtil. Kundeservice kan kontaktes via e-mail eller chat og svarer som regel meget hurtigt, men det er unødvendigt svært at finde. For at kontakte kundeservice skal du først søge efter et svar i deres helpcenter – det er først indtil da, du får knapper til chat og e-mail.

De er også aktive i sociale medier, hvor de deler kampagner og sikkerhedsnyheder.

Hvorfor skal jeg vælge NordVPN?

NordVPN tilbyder funktioner og tjenester, der går ud over det sædvanlige for VPN-udbydere. Vi taler blandt andet om Double VPN, CyberSec, P2P Download, Anti-DDoS, Løg over VPN, Kill Switch og dedikeret IP-adresse, hvilket kan øge funktionaliteten og sikkerheden af din VPN-forbindelse, selvom den afbrydes pludselig.

Desuden er hele din trafik krypteret på samme måde som militæret, uden nogen oplysninger om dig eller din onlineadfærd, der er gemt i logfiler. Alt dette betyder, at NordVPN tilbyder, hvad der måske er den mest omfattende VPN-service og internet-sikkerhed til rådighed. Som om det ikke var nok, er det utroligt en af de billigste tjenester!

Konklusion

Der er mange gode grunde til at vælge NordVPN, især det faktum, at de har over 5200+ servere i 62 lande, med hurtige transmissionshastigheder, og de har flere funktioner end andre tjenester. Hvis nogen af de specielle egenskaber tiltrækker dig meget, er NordVPN nok det bedste valg af VPN.

Ikke alle har brug for dem, men selvom du ikke føler behov for ekstra funktioner, er NordVPN et glimrende valg. De har også en af de laveste priser online, især i betragtning af alt, hvad der er medtaget. Hvad venter du på? Krypter din trafik nu!

NordVPN

Fleste servere

Fra kun $2,99 pr. måned

Bestil nu Bestil nu