VPN til iPhone

De bedste VPN-tjenester til iOS

Alle nedenstående VPN-tjenester fungerer godt sammen med iPhone og andre enheder fra Apple med iOS eller macOS, som f.eks. iPad og alle typer Macs. Fordi hver tjeneste tilbyder flere enhedsunderstøttelse, betyder det at du kan få en enkelt konto og samtidig beskytte din iPhone, MacBook og tablet.

Bedste VPN-tjeneste for iPhone

CyberGhost VPN er den bedste og billigste service på nettet!

 
cyberghost vpn

Fra kun €2,75 pr. måned

Bestil nu
 
 

Beskyt 7 enheder på én konto!
Den bedste VPN-service, vi har testet!
Få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds!

 
CyberGhost VPN 45 dages pengene tilbage garanti

Installer VPN på iPhone

Det er nemt at installere et VPN på din iPhone eller iPad, fordi alle de tjenester, vi har gennemgået, har deres egen app i iTunes. Få en konto til en af ovenstående tjenester, download / installer appen, log ind og opret forbindelse til enhver VPN-server, så din iPhone er beskyttet! Det er nemt og tager ikke mere end et par minutter, så hvad venter du på? Du kan endda teste flere VPN til iPhone gratis.
 
 

iPhone VPN i tre trin

 

1 Registrer din VPN-konto

2 Download og installer appen

3 Vælg dit land og begynde at surfe!

CyberGhost VPN Danmark

Fungerer VPN med Apple TV?

Ja! Du kan bruge VPN til Apple TV, men det kræver, at du enten konfigurerer din router eller dit Apple TV til at at oprette internetforbindelse via VPN-tjenesten. Der er specifikke vejledninger til, hvordan du gør på tjenesternes hjemmesider, men kort sagt opretter du en bestemt DNS- og IP-adresse, som du får fra VPN-tjenesten, og ændrer derefter sprog / region af iTunes til det samme, du opretter forbindelse til din VPN – Genstart derefter dit Apple TV.