Hvad er VPN?

VPN står for Virtuelt Privat Netværk, fra engelsks Virtual Private Network, som er en tjeneste, der krypterer din internetforbindelse og skaber en slags sikkerhedstunnel (en VPN-tunnel) til din trafik. Det betyder, at tredjeparter ikke kan spionere på din internettrafik eller IP-adresse, uanset om det er hackere, regering eller din internetudbyder.

Hvad er VPN?

VPN bruger en sikker, krypteret proxy-forbindelse til en ekstern server, som alle trafik filtreres gennem anonymt. Det betyder, at du browser anonymt og sikkert, og at det ser ud til, at du opretter forbindelse fra det land, hvor serveren er placeret, så du kan få adgang til landespecifikke websites og tjenester.

Hvad koster en VPN-tjeneste?

Prisen for VPN er billig sammenlignet med andre typer sikkerheds- og forsikringsydelser, da det er muligt at få en fremragende VPN-tjeneste for så lidt som et par bukke pr. måned. Der er dog meget forskellige prisklasser og forskellige ekstrafunktioner, hvorfor vi har skabt denne sammenligning af forskellige tjenester.

VPN sammenligning

Vi har sammenlignet de bedste VPN-tjenester på markedet med deres pris, funktioner, rækkevidde og hvor mange enheder du kan oprette forbindelse til. For at være den bedste, bør en VPN-tjeneste være billig, hurtig og sikker. Vi sammenligner kun pålidelige, overkommelige, velkendte og brugervenlige tjenester, hvilket gør valget nemt for dig.


Hvad beskytter VPN mod?

Det aktiv, der primært er under beskyttelse af VPN-tjenesten, er dit privatliv. Hvis du vil sikre dig, at ingen tredjepart spionerer på din internettrafik, er VPN et indlysende valg.

Privatliv og sikkerhed:
Markedsførere, virksomheder, regeringer, internetroller, identitetstyver, hackere og mange andre ønsker at få oplysninger om dig. VPN beskytter og krypterer din trafik, herunder adgangskoder, bankoplysninger, IP-adresser og andre følsomme oplysninger.

Undgå censur:
Skoler, arbejdspladser og rene lande kan vælge at blokere adgangen til bestemte hjemmesider. En VPN-tjeneste giver dig mulighed for at omgå censuren.

Undgå geografisk blokering:
Nogle websteder giver dig kun adgang, hvis du er i et bestemt land. En VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse via det rigtige land.

Downloading af følsomme filer:
Nogle oplysninger er ulovlige for at indlæse, for eksempel, hvis det er copyright-beskyttet materiale. VPN maskerer hvad du oplader hjem, uanset om det er torrenter, voksenfilm eller hemmelige dokumenter.

Har jeg brug for VPN?

Ja, hvis du bekymrer dig om dit privatliv og sikkerhed på internettet. Lad os sige, at du skriver en meget personlig dagbog hver dag, hvor alle dine dybeste hemmeligheder er samlet. Selvfølgelig vil du ikke have nogen at læse den uden tilladelse. Din smartphone eller laptop har endnu mere information om dig og dit liv end din dagbog har. Sørg for, at det ikke er åbent for alle og deres bedstemor!

Hvis du ofte bruger åbne trådløse netværk med din mobiltelefon, bør du vide, at din trafik er forholdsvis nem at overvåge, herunder dine adgangskoder og andre følsomme oplysninger. Selvom du ikke har noget at skjule, er det et spørgsmål om privatlivets fred og sikkerhed. Du vil sandsynligvis ikke have, at andre læser din dagbog, men der er endnu mere information om dig i din computer eller smartphone!

Hvis du vil føle dig mere sikker på internettet, anbefales VPN stærkt, helst i kombination med en firewall, et godt antivirusprogram og en sund dosis sund fornuft. Det er også den bedste måde at få adgang til regionspecifik indhold på internettet, f.eks. Hvis du vil se American Netflix fra Danmark, eller svensk tv fra udlandet, skal du blot oprette forbindelse via VPN.


Den bedste VPN-tjenesten

NordVPN er den bedste service på nettet!

NordVPN-logo-293

✓ Bedste kunde­service
✓ Den sikreste VPN
✓ Mere TV under­holdning
✓ Mere Sport
✓ Hurtige forbindelser
✓ Beskyt din data

Tilbud!Tilbud!

Betalt eller gratis VPN?

Der er gratis VPN-tjenester på internettet, som faktisk er 100% gratis. Men de er altid begrænset på en eller flere måder. Dette kan betyde, at der er daglige dataoverførselsrestriktioner, tidsbegrænsninger, meget få lande til proxy browsing, langsomme overførselshastigheder og en falsk følelse af sikkerhed.

Hvis en tjeneste er gratis, er det ofte brugeren, der er produktet, fordi oplysninger om dine webvaner kan sælges til et marketingfirma. Derudover er mange gratis VPN-tjenester spærret af tjenester som Netflix, fordi så mange bruger dem. Som regel er den billigste VPN-tjeneste altid bedre end en, der er gratis.

Hvordan vælger jeg VPN?

Det er nemt at finde det rigtige VPN, især da alt vi anbefaler, opfylder vores standard for kundeservice, pris, vilkår, priser, krypteringsniveau, server tilgængelighed og så videre. Du skal bare svare på nogle spørgsmål, hvis du har brug for:

  • Adgang til / fra særlige lande?
  • Adgang til en bestemt tjeneste?
  • Skydd for flere enheder?
  • Beskyttelse af en særlig enhed?
  • Indbygget anti-virus?

 
Dette fordi der er nogle forskelle. Alle tjenester, vi anbefaler, understøtter pc’er, iOS og Android, men nogle tilbyder også beskyttelse til spilkonsoller, lagerenheder eller medieenheder. I nogle tilfælde, f.eks. Med F-Secure Freedome, kan du sammenføje antivirusprogrammet med VPN-tjenesten til en lille rabat på begge.


Er internettet hurtigt med VPN?

En god VPN-tjeneste påvirker ikke internethastigheden, i hvert fald ikke mærkbar. Proxyservere har et dårligt ry med hensyn til overførselshastigheder, men det omdømme stammer fra upålidelige gratis tjenester. De tjenester, du betaler for, er normalt lynraske, og alt vi anbefaler er garanteret i topklasse.

For eksempel er det dejligt at downloade torrents, oprette forbindelse til jobnetværket, streame Netflix eller spille spil via en god VPN-tunnel. Derudover kan nogle internetudbydere sænke og sænke forbindelsen, hvis den bruges til bestemte ting, men det omgår fuldstændigt ved at kryptere forbindelsen.

Kan jeg virkelig surfe sikkert?

Der er ingen måde at sikre, at du er 100% beskyttet online, men der er et par enkle trin at tage for at gøre dig meget sikrere end den gennemsnitlige web-surfer. Et af hovedtrinnene er at bruge et virtuelt privat netværk til at oprette forbindelse til internettet.

Mange programmer samler også (mere eller mindre) anonyme oplysninger om dig i det, der ofte kaldes telemetri. Du bør vælge en VPN-tjeneste fra et firma, der aldrig gemmer eller videregiver dine oplysninger til tredjepart. Følg vores råd for at minimere risikoen for IP lækager, DNS lækager og andre potentielle problemer.

Hvordan finder du det bedste VPN?

Her på VPN-Danmark.dk, selvfølgelig! Vi har samlet denne liste / sammenligning for at hjælpe dig med at finde den VPN-tjeneste, der passer dig bedst. Fordi vi kun sammenligner de bedste muligheder på markedet, er du sikker på at være tilfreds med dit valg – bare vælg de rigtige funktioner, f.eks. Hvor mange enheder der kan tilsluttes ad gangen. Nettivertailut kan hjælpe dig, hvis du leder efter en VPN i Finland.

Hvordan installeres VPN?

Det er let at installere VPN, og det fungerer på samme måde som installationen af ​​andre apps og applikationer. Præcis hvordan det virker afhænger selvfølgelig af hvilken tjeneste du har valgt, men der kræves ingen speciel viden. Vælg bare en tjeneste, registrer din konto, download og installer VPN-programmet på din computer eller smartphone, og vælg en proxy!

Vores valg for den bedste VPN

1.
NordVPN-logo-293

✓ Bedste samlede VPN
✓ Vores førstevalg!
✓ Hurtigste VPN på markedet!

2.
Surfshark-VPN-logo_293

✓ Vores nummer 2 valg!
✓ Fantastisk pris-kvalitet-forhold!

3.
CyberGhost-VPN

✓ En overkommelig VPN!
✓ Fantastisk til mobil