Surfshark VPN Bedømmelse

Surfshark VPN guide og Surfshark anmeldelse

Surfshark er en VPN tjeneste der er udviklet af Surfshark Ltd. Virksomheden er registreret i de Britiske Jomfruøer. Udviklerens primære formål er at sikre deres kunder online privatliv, hvilket er hvorfor de er registreret på Jomfruøerne, siden deres lovgivning tillader at virksomheden ikke fører logfiler over dataoverførsler. Udviklerne blev nomineret for titlen “Bedste virksomhed inden for Cybersikkerhed” ved 2020 Cyber Security Excellence Awards.

Som virksomhed og app er Surfshark en af de nyere spillere på VPN markedet (de blev stiftet i 2018), men har allerede skabt et navn for dem selv i forhold til deres lave priser og fremragende muligheder for online streaming. Sammenlignet med rivalerne er Surfshark’s primære fordele det ubegrænsede antal enheder du kan benytte med en enkelt konto, den lynhurtige kundeservice og tekniske vejledning.

Surfshark har flere hold rundt omkring i verden der samarbejder, blandt andet i Tyskland, Cypern, Det Forenede Kongerige, USA, Nederlandene, Filippinerne, Ukraine og Litauen.

Hvorfor bør du vælge Surfshark VPN?

  1. Surfshark fungerer fremragende med streamingtjenester, inklusive Netflix
  2. Kan installeres på et ubegrænset antal enheder
  3. 100% fri for logfiler
  4. Surfshark er tilgængelig på alle enheder og operativsystemer (computere, mobiltelefoner, tablets, browser tilføjelser, Smart TV, spillekonsoller, Smart DNS…)
  5. Datasikkerhed på militært niveau
  6. Kundeservice svarer på under et minut
  7. Hurtige forbindelser og kæmpe netværk af servere
Bestil Surfshark VPN
⬍ Surfshark VPN egenskaber


Surfshark byder på en kæmpe mængde brugervenlige funktioner der forbedrer sikkerheden, og nogle af dem hjælper endda ikke blot din VPN forbindelse. I februar 2020 blev funktionen To-faktor godkendelse tilføjet til Surfshark, hvilket giver ekstra sikkerhed til din brugerkonto. I august skiftede de til kun at bruge RAM servere for at opnå den bedste ydeevne muligt.

Det er også nemt at installere og anvende selve programmet, og grænsefladen er tydelig og enkel i dens udseende. Forbindelsen til en server sker med et par få museklik eller tryk på din touchskærm. Alle funktioner og indstillinger i appen er overskueligt arrangeret i sidebaren (hovedmenu, servere, funktioner og indstillinger). Der er 15 sprogindstillinger i skrivende stund.

Bestil Surfshark VPN

Ubegrænset antal enheder

Ubegrænset! Køb en enkelt licensnøgle, så kan du installere Surfshark på lige så mange enheder som du ønsker!

Ingen logfiler

Surfshark gemmer ikke logfiler af data, eller giver dem til myndigheder eller tredje parter.

Anonyme torrents

Du kan bruge torrents uden at bekymre dig om datalogning.

CleanWeb

Bloker reklamer, cookies, og malware.

Whiterlister

Vælg apps og IP-adresser, som du kan få adgang til via din VPN-forbindelse.

Hacklock

Få besked i realtid hvis din e-mail eller dine adgangskoder bliver truet.

BlindSearch

En ægte inkognitotilstand, som giver dig mulighed for at foretage søgninger online, mens du er usynlig for alle andre.

Streamingtjenester

Nyd indenlandske og udenlandske streamingtjenester med hurtige indlæsningstider.

VPN protokoller

IKEv2 (en hurtig forbindelse til mobile operativsystemer), OpenVPN (den klassiske open source), Shadowsocks (godt i lande med strenge VPN-regler).

Internationale servere

Over 3200 servere i 65 lande.

GPS Spoofing

Surfshark ændrer ikke kun den synlige IP adresse på din enhed, men du kan også snyde GPS sporing og lignende ved at ændre din placering på Android enheder.

To-faktor godkendelse

To-faktor godkendelse giver et ekstra lag beskyttelse for brugerne. Det tilføjer endnu et trin når man logger ind, og beskytter mod automatiserede hacking metoder der gætter kodeord.

Kryptering

AES-256. Denne krypteringsprotokol er hård nok til militære formål. 256-bit AES-kryptering beskytter alle dine personlige oplysninger fra adgangskoder til bankoplysninger.

Kill Switch

Nødafbryderen er en smart funktion, der afbryder forbindelsen til dit internet, hvis VPN-forbindelsen afbrydes. Dette beskytter dine personlige oplysninger selv mod kortvarige sårbarheder. Denne funktion er tilgængelig til Windows, iOS og Android.

MultiHop

Denne funktion gør det muligt for dig at oprette en VPN forbindelse via adskillige servere i forskellige lande. Dette gør det umuligt at følge dit digitale fodaftryk.

Camouflage

Mens den er camoufleret, kan selv din egen internetudbyder ikke se, at du bruger en VPN-forbindelse.

Trust DNS

Denne DNS-konverter giver dig mulighed for sikkert og privat at vise indhold censureret af din internetudbyder.

Beskyt dit privatliv med Surfshark VPN

⬍ Surfshark VPN kompatibilitet med enheder


Computere

Windows, Android, MacOS, Linux

Mobiltelefoner og tablets

iOS, Android

Browser Tilføjelser

Google Chrome, Firefox

Smart TV

AndroidTV, FireTV, AppleTV, smart DNS (alle TV forbundet til internettet)

Spillekonsoller

Xbox, PlayStation

Nyd gratis underholdning med Surfshark VPN

⬍ Surfshark VPN kompatibilitet for underholdning


Surfshark er et godt valg til streaming af underholdning, fordi udviklerne har arbejdet hårdt på specifikt at optimere deres app til dette formål. Forbindelserne er hurtige, så du kan nyde din valgte stream uden forsinkelser.

Netflix

Du kan se Netflix indholdet fra 15 forskellige lande som minimum, ved at forbinde til en af VPN serverne i det respektive land. Det sikrer at du får meget mere ud af dit Netflix abonnement: tusindvis af film og TV serier der normalt er usynlige i Danmark, bliver øjeblikkeligt synlige for dig. Siden du også har adgang til et ubegrænset antal enheder, kan du køre alle dine enheder på samme tid.

Liste over understøttede Netflix lande: USA, Storbritannien, Holland, Australien, Brasilien, Spanien, Sydkorea, Indien, Italien, Japan, Canada, Frankrig, Tyskland, Singapore og Tyrkiet.

Gratis film og TV serier

Det er også muligt at se stort set alle de forskellige TV serier fra udenlandske offentlige TV kanaler. Samtidig finder du også et bredt udvalg af film på disse platforme og netværk.

Ishockey

Mange lande har begrænsninger på de gratis TV kanaler der sender de årlige World Hockey Championships, og mobile enheder kan kun tilsluttes via en VPN forbindelse. World Hockey Championships bliver sendt på den Internationale Ishockey Føderations officielle YouTube kanal, men de fleste lande er blokeret fra at se denne stream, så du skal bruge en VPN forbindelse for at kunne følge med.

Der er også et par få offentlige og gratis TV kanaler der sender ishockeykampe og liga opgør på højt plan, såsom NHL og KHL.

Formel 1

Formel 1 udsendelser er normalt kun til at se mod betaling i de fleste lande. Der er dog flere offentlige TV netværk der har fulde rettigheder til hele F1 sæsonen. Du kan derfor streame denne underholdning med en VPN forbindelse.

MotoGP

MotoGP, kongerækken af motorcykelræs, kan også tilgås via VPN forbindelse. Se alle løbene og betalt blot prisen for Surfshark!

UEFA Champions League

UEFA Champions League er det højeste niveau inden for professionel fodbold i Europa, men det er dog primært forbeholdt betalende abonnenter eller dyre TV pakker. Dog har vi fundet frem til nogle gratis og offentlige TV kanaler der sender CL kampe i hele sæsonen. Du skal blot benytte Surfshark VPN for at se dem!

Se gratis sport med Surfshark VPN

⬍ Kundeservice og vejledning


Du får adgang til Surfshark kundeservice 24 timer i døgnet, og de har samtidig en omfattende brugervejledning og guides til nye brugere på deres hjemmeside. Siden har også et værktøj til fejlfinding, hvor du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål. I tilfælde af at du ikke kan finde det svar du leder efter, kan du kontakte Surfshark direkte via deres live chat, eller sende en henvendelse online gennem deres hjemmeside. Deres blog har yderligere tips og tricks til hvordan du kan nyde de mange fordele du opnår med en VPN tjeneste.

Da vi afprøvede Surfshark prøvede vi AndroidTV appen, og ved første forsøg kunne vi ikke få Netflix i USA til at virke fra vores placering. Vi kontaktede derfor Surfshark via deres live chat, og spurgte dem: “Er Netflix i USA ikke tilgængeligt i øjeblikket?”. Vi fik et svar efter 30 sekunder, hvor de anbefalede en server der fungerede, og vores problem blev løst.

Download Surfshark VPN

⬍ Internationale Surfshark VPN servere


Surfshark har mere end 3200 servere fordelt i 65 lande over hele verden. Serverne fungerer på alle enheder der understøttes af Surfshark, helt uden begrænsning af din tilgængelige båndbredde.

Europa

Østrig, Albanien, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Island, Irland, Italien, Luxembourg, Moldova, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Sverige, Tyskland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Ungarn, Rusland, Estland, Det Forenede Kongerige.

Nord- og Sydamerika

Argentina, Brasilien, Chile, Costa Rica, Canada, Colombia, Mexico, Paraguay, USA.

Mellemøsten og Afrika

Sydafrika, Israel, Nigeria, De Forenede Arabiske Emirater.

Asien og Oceanien

Australien, Sydkorea, Filippinerne, Hongkong, Indonesien, Indien, Indien, Japan, Kasakhstan, Malaysia, Singapore, Taiwan, New Zealand, Vietnam.

Gå til surfshark.com

Surfshark VPN anmeldelse og erfaringer

Surfshark VPN er en ny spiller på VPN markedet, men vi mener at det er den mest omfattende VPN app i øjeblikket. De reklamerer med at være en universel VPN app, hvilket vi mener passer meget godt. Hos VPN-Danmark.dk tilføjer vi ikke apps til vores liste over anbefalede tjenester uden god grund. Vi kan derfor sige at Surfshark er en udvikler der har et produkt som tilbyder deres kunder en af de bedste tjenester i forhold til prisen, sammenlignet med samtlige VPN udbydere.

Surfshark formår at tilgå deres forretning med den rette holdning, siden de leverer en VPN applikation af høj kvalitet lige fra starten til deres brugere. Den kan sammenlignes med nogle af verdens mest kendte VPN mærker, og tilbyder faktisk mange flere funktioner end mange af deres konkurrenter har! De omfattende sikkerhedsfunktioner, den hurtige og professionelle kundeservice, deres omfattende kompatibilitet med streaming og landebegrænsninger, såvel som det ubegrænsede antal enheder gør denne tjeneste til den mest alsidige og bedste VPN forbindelse i øjeblikket. Dette er altså uden tvivl den bedste VPN på markedet, og dens funktioner kan kun forventes at blive forbedret med tiden, takket være deres udviklingsteam! Prøv den med 30 dages pengene tilbage garanti!

Surfshark-VPN-logo_293

✓ Vores nummer 2 valg!
✓ Fantastisk pris-kvalitet-forhold!

Tilbud! Tilbud!