NordVPN Bedømmelse

NordVPN er vinderen af vores VPNtest!

Vi har testet og fundet frem til at NordVPN er den bedste tjeneste. De arbejder sammen med holdet bag Surfshark VPN, så nu har de det bedste hold til at levere deres VPN tjenester.

Krypter dine data og dit privatliv med den bedste VPN, der samtidig har den hurtigste hastighed og beskytter op til seks af dine valgte enheder, med blot et enkelt abonnement.


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN


Ud over at sikre dit privatliv og enheders sikkerhed, giver NordVPN dig mulighed for at se gratis TV kanaler og streamingtjenester fra hele verden. Bare for at nævne nogle få sportsgrene, der er indenfor din rækkevidde: Formel 1, MotoGP, Champions League, NHL, NFL og Diamond League


Sådan beskytter NordVPN dit privatliv online

Sådan fungerer NordVPN

Beskyt dit privatliv nu


Fordele og ulemper

➕ Den hurtigste VPN på markedet

➕ Fremragende datasikkerhed på flere niveauer

➕ 24/7 kundeservice

➕ Fremragende pris-/kvalitetsforhold

➕ 30 dages pengene tilbage garanti

➕ Understøtter alle enheder, platforme og browsere

➖ Ikke den billigste VPN på markedet


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN


⬍ NordVPN og deres hold af udviklere


Holdet bag NordVPN er et af de bedste i verden siden de fusionerede med Surfshark VPN holdet (en tjeneste vi også tidligere har anbefalet som vores førstevalg). Fusioneringen af disse to tjenester vil give en yderligere fordel på de allerede fordelagtige egenskaber bag NordVPN, deres kvalitet, ekspertise og markedsandel.

Som resultatet af fusioneringen mellem disse to giganter der kæmper for bedre Internet Sikkerhed og privatliv, er NordVPN blevet en kæmpe forkæmper for personlig sikkerhed, der ikke har sin lige.

For virksomheden er Internettet og ytringsfriheden del af deres kerneværdier, og de investerer deres overskud på projekter der vedligeholder og udvider den enkelte persons digitale rettigheder. For eksempel har deres mål for investeringer været på at bekæmpe censur og myndighedernes indblanding i kriseområder hvor pressefriheden er begrænset, og de har doneret deres tjenester gratis til brug af sådanne formål. Virksomheden er også del af en organisation kaldet VPN Trust Initiative (VTI), der formidler oplysninger omkring hvor vigtig cybersikkerhed er, og de overvåger også standarder inden for VPN branchen.

NordVPN har et af verdens største netværk af VPN servere, med mere end 5400 servere i 60 lande rundt omkring i verden. Virksomheden er registreret i Panama, hvilket gør at tjenesten kan bibeholde anonymitet og sikkerhed ved at anvende 2048 bit kryptering, uden brug af logfiler eller anden offentliggørelse, selv hvis myndighederne kræver det.
For at forbedre deres sikkerhed, har de også startet et belønningsprogram for fejlmelding, der lader NordVPN brugere lede efter sikkerhedshuller i deres app mod kompensering. Uafhængige forskere er også sat til at gennemgå systemet grundigt i forbindelse med virksomhedens løfter, og for at prøve at bryde sikkerheden på enhver metode. Disse tiltag er sidenhen blevet standard i hele branchen.

Det er ideelt at benytte NordVPN til at sikre din egen datatrafik, browsing på nettet, såvel som streaming og downloading af store filer, da deres forbindelseshastigheder er blevet testet som værende de bedste på markedet. Med ét abonnement kan du beskytte helt op til 6 forskellige enheder, og tjenesten tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti, for alle nye brugere. På baggrund af den nuværende funktionalitet, sikkerhedsniveauet, funktionerne og brugeroplevelsen, har vi konkluderet, at Surfshark VPN ikke længere er #1 på listen.


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN

⬍ Servere fra NordVPN rundt omkring i verden


NordVPN offentliggjorde i Marts 2022 at de har mere end 5400 servere fordelt i 60 lande. NordVPN er kendt for at være den hurtigste VPN tjeneste på markedet, noget som uafhængige studier af AV-TEST fandt frem til. Hastigheden på deres forbindelse bliver yderligere gjort hurtigere takket være deres egen NordLynx Protokol. Disse servere er heller ikke begrænset i forhold til båndbredde, hvilket betyder du kan se i højeste kvalitet. De fleste servere befinder sig i Nord- og Sydamerika og Europa, som er helt normalt for VPN udbydere, siden disse kontinenter har de bedste internet systemer.

Det store antal servere er imponerende, især siden de alle er robuste og fysiske servere, ikke blot virtuelle. Mange af dem er designet til at omgå myndighedernes firewalls og VPN identifikering, som nogle lande bruger til at overvåge og begrænse internetadgangen. NordVPN tilbyder også eksterne og skjulte forbindelsesservere i f.eks. USA, Storbritannien, Tyskland og Sverige. NordVPN driver også tjenesten i lande med meget strenge internet restriktioner, såsom i Hong Kong, Tyrkiet og De Forenede Arabiske Emirater.

NordVPN servere efter land:

Europa: Albanien, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig (2 byer), Tyskland (2 byer), Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Moldova, Nederlandene, Polen, Portugal, Rumænien, Spanien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien og Nordirland, Tjekkiet, Tyskland (2 byer), Ungarn, Ukraine.

Syd- og Nordamerika: Argentina, Brasilien, Canada (3 byer), Chile, Costa Rica, Mexico, USA (15 byer).

Afrika og Mellemøsten: Israel, Sydafrika, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater.

Asien og Oceanien: Australien (5 byer), Hong Kong, Indien, Indonesien, Japan, Malaysia, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Vietnam, Sydkorea og Malaysia.


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN

⬍ NordVPN’s egenskaber


Som en moderne VPN tjeneste, tilbyder NordVPN en bred vifte af funktioner og protokoller, der gør brugen af netværksforbindelser både sikker og behagelig. Alle funktionerne er tilgængelige for kunderne umiddelbart efter installationen, og kan nemt skræddersys takket være den simple og brugervenlige software.

Selve programmet kan installeres med et par få museklik, og VPN forbindelsen kan indstilles til at forbinde automatisk når operativsystemet og programmet starter op, så du ikke engang behøver forbinde manuelt. De følgende funktioner sikrer at din data er sikret og VPN forbindelsen er stabil:

Anden generations kryptering:

NordVPN bruger i alt tre krypteringsprotokoller på samme tid.

 • IKEv2/IPsec (Internet Key Exchange / Internet Protocol Security): NordVPN bruger den nyeste version af Key Exchange protokollen, hvis algoritmer ikke kan brydes. Selv ikke af supercomputere. Desuden anvendes der NGE teknologi (Next Generation Encryption).
 • OpenVPN er en open source sikkerhedsprotokol, som det online fællesskab konstant udvikler for at gøre endnu mere sikker. OpenVPN sørger for at du er sikker når du nyder onlinespil, når du browser internettet, og når du streamer. NordVPN bruger AES-256-GCM kryptering med en 4096-bit DH nøgle, som selv militæret bruger til at beskytte deres sikkerhed.
 • NordLynx er en sikkerhedsprotokol der er udviklet af NordVPN, og baseret på Wireguard® protokollen som er en bedre version end den oprindelige protokol. I modsætning til Wireguard®, garanterer NordLynx privatlivet takket være sit system til ændring af adresser, og efterlader derfor ingen data på VPN serveren. På grund af dette opnår NordVPN også en betydeligt hurtigere serverforbindelse end konkurrenterne.

Antal enheder: Installer NordVPN og få sikret op til 6 enheder i alt med et enkelt abonnement.

Understøttede enheder, browsere og platforme: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge, AndroidTV, Firestick, Xbox, Playstation, Switch, Rasberry Pi, Chromebook, Chromecast, and Kindle Fire.

Servere: Mere end 5400 servere i 60 lande (marts 2022), plus dedikerede servere for ekstra sikkerhed.

Ingen logfiler: NordVPN logger ikke data fra VPN forbindelsen, og videregiver ikke data til nogen tredjepart, regering eller myndighed.

Anonym brug af torrents: Den krypterede og sikre forbindelse fra NordVPN gør at du kan benytte torrents med fuldstændig anonymitet i al hemmelighed fra din internetudbyder.

CyberSec / Threat Protection: Denne funktion forebygger trusler på netværket før de berører din enhed, og gør netværket mere sikkert i forbindelse med kryptering. Samtidig er det muligt at opdage malware i filer, farlige sider, såvel som at blokere apps og reklamer. Du kan også bruge denne funktion når VPN forbindelsen ikke er slået til.

Dobbelt VPN: Hvis det ikke føles sikkert nok at forbinde til en enkelt VPN server, kan du fordoble sikkerheden med den Dobbelt VPN funktion, og kæde to servere sammen på samme tid! Det anbefales især til at opnå ekstrem netværkssikkerhed til specielle servere og behov.

Automatisk Afbrydelse: Dette er en ekstra sikkerhedsfunktion der deaktiverer internetforbindelsen i situationer hvor VPN forbindelsen ikke længere er knyttet til serveren af forskellige årsager. På denne måde sikrer du at du ikke benytter internettet uden en VPN, og altså ikke deler din information online uanset hvad.

Split Tunneling: Gør det muligt at slå VPN forbindelsen til for en enkelt app eller type software, hvilket betyder du kan vælge hvilke applikationer der skal køre deres data gennem VPN serveren.

Dark Web Overvågning: Overvåger spredningen af dine personlige oplysninger via din e-mail adresse på Dark Web siderne. Giver en notifikation hvis dine data bliver opdaget.

DNS Beskyttelse mod lækage: Gør det muligt at køre en DNS Leak Test for at se om din netværksforbindelse er sikker og privat.

Onion Over VPN: Til dem der benytter Tor Browsere, tilbyder NordVPN ekstra beskyttelse der er kompatibel med det såkaldte Onion netværk. Funktionen kan aktiveret med et tryk på en knap og kræver ingen yderligere indstillinger.

Understøttelse af streaming og SmartPlay: NordVPN er blevet optimeret med henblik på at være så hurtigt som muligt, hvilket gør tjenesten til det bedste valg for online streaming. SmartPlay er en smart DNS funktion der gør at brugere kan skifte DNS server mens de ser blokeret indhold.

Permanent IP Addresse: Når man opretter forbindelse via en VPN til en server, ændres din synlige IP adresse. Den permanente IP adresse er en brugbar funktion i arbejdssammenhæng der kræver en VPN forbindelse men også en fast adresse. Med denne funktion behøver du ikke bede om at få tilladt hver ny IP adresse når du forbinder via din VPN forbindelse.

Two-faktor godkendelse: Two-faktor godkendelse tilføjer et ekstra trin når man skal logge ind, hvilket giver yderligere sikkerhed, især imod hacking forsøg med automatiserede værktøjer der gætter kodeord.


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN

⬍ NordVPN’s kompatibilitet med enheder og platforme


NordVPN fungerer med de fleste computere, smartphones, tablets, styresystemer, browsere, TV, og spillekonsoller. NordVPN er også kompatibel med fjernbetjeninger og medieafspillere. Se den fulde liste nedenfor.

Enheder: Google Chromebook, Rasberry Pi

Operativsystemer: Windows, Android, MacOS, iOS, Linux

Browsere: Chrome, Firefox, Edge

Applikationer: AndroidTV, AppleTV

Medieafspillere: Firestick, Google Chromecast

Spillekonsoller: Xbox, PlayStation, Nintendo Switch


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN

⬍ Betalingsmuligheder


Du kan betale for NordVPN med betalingskort, andre betalingstjenester eller kryptovaluta. Af kreditkort kan nævnes Visa, MasterCard, American Express, Discover Card eller endda Prepaid Card. Amazon Pay, Google Pay, Sofort og iTunes er også mulige betalingsløsninger du kan anvende. Desværre kan du ikke betale via din lokale bank, heller ikke netbank. Der findes en række betalingsmetoder for kryptovaluta, men i dag er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Ripple (XRP) at foretrække.

Kredit / debitkort:

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
 • Prepaid Card


Betalingstjenester / online tegnebøger:

 • Amazon Pay
 • Google Pay
 • Sofort
 • iTunes


Kryptovalutaer:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)

Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil den bedste VPN

⬍ NordVPN Kundeservice


Hjemmesiden for NordVPN er tilgængelig på en række sprog, også deres blog. Desværre er det kun muligt at tilgå sektionerne med Hjælp, deres Kundeservice og Ofte Stillede Spørgsmål på engelsk. Du kan kontakte deres kundeservice 24 timer i døgnet via e-mail eller live chat, hvor de besvarer spørgsmål og henvendelser for en hurtig løsning på dine problemer.

Siden NordVPN fusionerede med Surfshark er NordVPN holdet blevet til et af de mest erfarne, professionelle og hjælpsomme på hele markedet. NordVPN kan også findes på de sociale medier, hvor de deler ud af deres nyheder i forbindelse med sikkerhed, såvel som information omkring deres egne kampagner.


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN nu

⬍ Kompatibilitet med sport og anden underholdning


Formula 1MotoGPNHLChampions LeagueNFLAthleticsNetflixGratis kanaler

NordVPN blev udviklet med datasikkerhed og streaming som en prioritet. Serverne er optimeret til den hurtigst mulige download- og afspilningshastighed uden problemer med hastighed eller afspilning.

NordLynx protokollen gør det muligt at tilgå de hurtigste VPN forbindelser på markedet hvad angår streaming, og de fungerer perfekt med utallige gratis TV kanaler og streamingtjenester. Fordi appen kan installeres på op til 6 enheder med et enkelt abonnement, kan den dække hele husstandens behov, fra computere til mobiler.

Eksempler på NordVPN’s udvalg:

Formula 1 – Formel 1 udsendelser kræver ofte at man betaler for et abonnement, men du kan se hele sæsonen ved blot at betale for NordVPN, og tilgå de udenlandske TV kanaler som vi har listet.

MotoGP – MotoGP har også en solid fanbase, og for at glæde dig kan vi fortælle at NordVPN kan åbne op for hele MotoGP sæsonen på gratis TV kanaler!

NHL – Den canadiske TV kanal CBC viser et par NHL kampe, stort set hver weekend i hele sæsonen, også i slutspillet.

Champions League – Champions League kampene kan ses på de gratis TV kanaler hvad angår de indledende runder til finalerne.

NFL – Eliteserien i amerikansk fodbold og Super Bowl finalen kan ses på gratis TV kanaler via NordVPN.

Atletik – Det er muligt at se hele sæsonen af Diamond League, for eksempel via de udenlandske TV kanaler.

Netflix – NordVPN gør det muligt nemt og hurtigt at skifte mellem de forskellige landes indhold på Netflix, blot ved at skifte VPN server. For eksempel har Netflix i USA mere end tusindvis af film og TV serier sammenlignet med andre lande.

Gratis kanaler – Mange gratis kanaler tilbyder en utrolig mængde underholdning og sport, som du normalt ville skulle betale for i dit eget land, såvel som i mange andre dele af verden. De gratis udsendelser kræver normalt ikke mere end en e-mail konto for at du kan blive bruger hos dem.

Streamingtjenester – En lang række udenlandske TV kanaler har deres eget sortiment når det kommer til streaming, så du kan se film, TV serier og sport helt gratis. Udover dette findes der også gratis streamingtjenester. NordVPN gør det muligt at se disse tjenester lige så nemt som du kan streame TV kanaler.

Ydermere gør NordVPN det muligt at streame gratis tennis, for eksempel Grand Slam turneringerne i Australien, Frankrig, Wimbledon og USA, cykelløb i Spanien, Italien og Frankrig, rugby, golf, kampsport og meget mere. Du kan finde vejledninger i hvordan du ser disse udsendelser på vores hjemmeside!


Få den bedste VPN på markedet!

Prøv NordVPN i 30 dage med pengene tilbage garanti.
NordVPN logo

Bestil NordVPN nu

NordVPN anmeldelse og resumé

NordVPN er en velkendt spiller på markedet, der har leveret VPN tjenester af højeste kvalitet i mange år. Dog er det første gang de når en samlet førsteplads i vores rangering. Årsagerne til dette er deres forbedrede funktionalitet i forbindelse med streaming, og deres kundeservice. Nu at alle disse mangler er blevet rettet op, og NordVPN har indarbejdet Surfsharks ekspertise i deres egen software, er det vores mening de er den bedste tjeneste på markedet.

Med en pris på blot et par euro om måneden (for i alt seks enheder), er NordVPN en fremragende investering for alle!

NordVPN-logo-293

✓ Bedste samlede VPN
✓ Vores førstevalg!
✓ Hurtigste VPN på markedet!

Tilbud! Tilbud!