ExpressVPN

ExpressVPN blev grundlagt i 2009 og er siden blevet kendt for sin hurtige, sikre VPN-forbindelse, samt dens førsteklasses kundeservice. Deres server netværk er meget omfattende, da de har servere i 94 forskellige lande. Tjenesten er kompatibel med stort set alle typer enheder, såsom computere, smartphones, tablets, spilkonsoller og routere.

I en enkelt konto kan du oprette op til tre enheder ad gangen. Virksomheden viser at de tror på deres produkt ved at tilbyde en 30-dages pengene tilbage-garanti uden at stille spørgsmål. Hvis du er i tvivl, så kan du prøve ExpressVPN gratis i en måned og derefter afslutte ordren, hvis du ikke er tilfreds med din VPN.

Pros / Cons
  • Brugervenlig software
  • Servere i 94 lande
  • Understøtter alle operativsystemer
  • Indbygget hastighedsprøve
  • Noget dyrere end gennemsnittet
  • Kun engelsktalende støtte

Test og erfaring

På VPN-Danmark.se testede vi ExpressVPN på en pc med Windows 10 og havde ingen problemer med at installere eller etablere en krypteret VPN-forbindelse. Softwaren er meget brugervenlig og tager kun et par minutter at installere.

Så er det stort set bare at vælge en virtuel placering og trykke på knappen for at forbinde, så din forbindelse er straks beskyttet med VPN. Hertil kommer, at hastighederne var konsekvent gode, og vi var i stand til at indlæse store filer uden problemer.

Pris og pakke

Alle pakker omfatter VPN-tjenesten og alle ekstramateriale. Alle abonnementer kan bruges på tre enheder ad gangen og dækkes også af en garanti, der giver pengene tilbage inden for 30 dage, hvis du ikke er tilfreds.

1-måneds abonnement

$12,95
pr. månad

155,40 om året

Bestil nu!

1-årsplan

$8,32
pr. månad

35% rabatt!
$99,95 om året

Bestil nu!

6-månadersplan

$9,99
pr. månad

$119,88 om året

Bestil nu!

 

ExpressVPN tilbyder mange betalingsmuligheder, fra kreditkort som VISA og MasterCard, til e-wallets som PayPal og den digitale valuta Bitcoin.

Funktioner

Alle VPN-tjenester giver dig mulighed for at omgå blokeringer, grænser og censur, mens du sikkert krypterer din forbindelse. Men nogle tjenester leveres med yderligere funktioner, der kan forbedre eller lette brugen af ​​tjenesten. ExpressVPN leveres med følgende funktioner:

Hastighedstest: Den indbyggede hastighedstest gør det nemt at finde den hurtigste VPN-server på netværket

Kompatibilitet: ExpressVPN har applikationer til næsten enhver enhed

Kill Switch: En funktion der automatisk afbryder forbindelsen, hvis VPN-tunnelen afbrydes, så der ikke læses nogen information.

Protokol: OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP och PPTP

Ingen logfiler: ExpressVPN lagrer aldrig oplysninger om kunderne, de websteder, de besøger, eller de oplysninger, der sendes.

Rekruttering Program: Henvis en ven for at få en måneds VPN gratis. Der er ingen grænse for, hvor mange venner du kan rekruttere.

Smart positionering: Anbefaler automatisk den bedste server til dig.

Ubegrænset båndbredde: Download, hvor meget du vil have over din VPN-forbindelse!

Steder og servere

ExpressVPN har en bred vifte af 1700+ servere, i omkring 150 forskellige byer, i 94 forskellige lande. Der er selvfølgelig servere i Danmark, såvel som i vores naboer Norge, Danmark og Finland, men også i f.eks. USA, Canada, Tyskland, Thailand, Kenya og mange flere. ExpressVPN enheter

Kompatibilitet

Du kan konfigurere en router til at oprette forbindelse via VPN, så alle på WiFi-netværket får deres forbindelse beskyttet på kernen. ExpressVPN har dog også oprettet færdige apps til mange forskellige operativsystemer og enhedstyper, så du kan få VPN-beskyttelse til din smartphone / tablet, pc / laptop, smart TV, din PlayStation og så videre.

ExpressVPN er kompatibel med:

Windows
Mac, iPad, iPhone, AppleTV
Android
Amazon FireTV
Chrome
Firefox
Safari
Routere

Sprog

Softwaren fra ExpressVPN er tilgængelig på følgende sprog:

SvenskFinskDansk
NorskEngelskFransk
TyskSpanskRysk
PortugisiskItalienskJapansk
KoreanskThaiTyrkisk
HollandskPolsk

Support

Kundeservice er en af ​​de ting, ExpressVPN gør bedre end mange andre VPN-tjenester. Support er tilgængelig 24 timer i døgnet. Du kan kontakte dem via live chat, email eller kontaktformular. Der er også en FAQ med FAQ og en side med installationsinstruktioner.

Vi på VPN-Danmark.se testede kundeservicen for at se, hvor hurtigt og effektivt de besvarede vores spørgsmål. Vi fik meget hurtige og professionelle svar på få minutter. Andre virksomheder kan lære af kundeservicen på ExpressVPN!

Hvorfor skal jeg vælge ExpressVPN?

ExpressVPN er utvivlsomt en af ​​de bedste VPN-tjenester, der er til rådighed i dag. Virksomheden tilbyder blandt andet meget god kundesupport 24 timer i døgnet og har over 1000 servere i 94 lande. De eneste svagheder i tjenesten er prisen, og at den kun understøtter tre enheder pr. Konto – men på den anden side understøttes mange typer enheder.

Men man får meget for pengene i betragtning af det enorme serverprogram, de høje hastigheder og den brugervenlige klient. Det er overlejret til at omgå landlocking til for eksempel at se Netflix USA og P2P downloads går så smidigt. Du kan ændre server / placering på ingen tid, og den indbyggede “kill switch” stopper eventuelle lækager.

Hvorfor surfe nøgne? Få ExpressVPN og krypter din forbindelse nu!

Express VPN

Bedste kundeservice

Tilbud! Tilbud!