CyberGhost VPN Bedømmelse

CyberGost VPN blev lanceret i 2011 med hovedsæde i Bucharest, Rumænien, men nutildags har de også kontor i Tyskland, hvor det meste af softwaren bliver udviklet. VPN tjenesten har på stående fod mere end 30 millioner brugere på verdensplan, og er vokset til at være en af de bedste VPN tjenester i de seneste år. Virksomhedens netværk af servere er omfattende, og de har pt. mere end 7000 servere i 90 lande fordelt på 112 placeringer. CyberGhost VPN gemmer ikke historik og data fra deres kunder, og alt information bliver sikret ved hjælp af 256-AES krypterede metoder.

CyberGhost VPN er oplagt til brug derhjemme og for små virksomheder, da hele syv enheder kan blive beskyttet med blot et enkelt abonnement. Appen fungerer også perfekt med streamingtjenester såsom Netflix. Alle nye brugere får 14-45 dages pengene tilbage garanti, alt afhængigt af længden på abonnementet. Så hvis ikke du er tilfreds har du mulighed for at annullere dit abonnement, og få alle pengene retur.


Fordele og ulemper

➕ Mere end 7000 servere i 90 lande

➕ Installer på op til 7 enheder med et enkelt abonnement

➕ Maksimalt op til 45 dages pengene tilbage garanti

➕ Indbyggede streaming funktioner

➕ AdBlocker og Malware sikkerhed

➕ Ingen logfiler

➕ Hurtige forbindelser

➕ Ingen reklamer

➕ God pris

➖ Dit sprog er måske ikke inkluderet (endnu)


⬍ Betalingsmuligheder


Du kan abonnere på CyberGhost VPN med betalingskort, kreditkort, PayPal og Bitcoin. De accepterede kreditkort inkluderer American Express, Mastercard og Visa. Desværre kan du ikke abonnere via traditionel netbank endnu.

Bestil CyberGhost VPN

⬍ Funktioner ved CyberGhost VPN


256-bit AES Kryptering

Forbindelsen til internettet bliver beskyttet af 256-bit AES kryptering, som det vil tage årtier at hacke. Derfor vil din adgangskode, din bankkonto og andre personlige oplysninger altid være beskyttet mod hackere.

Automatisk afbryder

Den automatiske afbryder lukker automatisk din enhed ude af internettet, hvis VPN tjenesten stopper med at fungere for enhver årsag. På denne måde er du sikret at din IP altid bliver skjult.

Ingen logfiler

CyberGhost VPN gemmer eller registrerer eller logfiler eller data om hvilke hjemmesider deres kunder har besøgt, eller hvilke filer de downloader. Oplysningerne kan derfor ikke videregives til offentlige myndigheder, eller andre parter, da de ganske enkelt ikke findes.

Beskyt alle dine enheder

Du kan beskytte op til syv enheder på én gang med et enkelt abonnement. Ud over din computer kan du derfor også beskytte din telefon og tablet for eksempel.

Understøttede protokoller

CyberGhost VPN understøtter OpenVPN, L2TP / IPSec og PPTP protokollerne.

Blokering af skadeligt indhold

CyberGhost blokerer adgangen til hjemmesider hvis indholdet er klassificeret som skadeligt. Den indbyggede app opdager automatisk indbyggede malware filer, og kontrollerer webadressen på den hjemmeside du besøger, hvorefter den blokerer adgangen til siden, hvis den indeholder noget skadeligt såsom malware.

Mere end 7000 servere i 90 lande

Et omfattende udvalg af servere sikrer at din forbindelse fungerer uden problemer. Et stort antal placeringer gør det samtidig nemt at omgå landespecifikke restriktioner der ofte anvendes af hjemmesider.

Anonyme torrents

Appen har en indbygget Anonym Torrent funktion. Denne funktion gør det muligt at downloade torrents 100% sikkert og anonymt. Det betyder også at de filer du downloader ikke kan spores tilbage til dig.

Blokering af sider

Indholdet på mange hjemmesider og streamingtjenester er begrænset eller helt blokeret for folk fra udlandet. CyberGhost VPN har en indbygget funktion der giver dig adgang til geografisk blokeret indhold og streamingtjenester, direkte via app’en med et enkelt tryk på en knap.

Bestil CyberGhost VPN

⬍ Streaming med CyberGhost VPN


CyberGhost VPN fungerer fremragende med en bred vifte af streamingtjenester. Deres app har indbygget Unblock Streaming funktionalitet, hvilket betyder du direkte kan finde de bedste servere og placeringer for de mest populære streamingtjenester. Den indbyggede Streaming liste hos CyberGhost inkluderer stort set alle de mest populære streamingtjenester, såvel som udenlandske TV kanaler. Du kan også skræddersy listen og tilføje dine egne favorit kanaler.

Bestil CyberGhost VPN

⬍ Servere og placeringer


CyberGhost har i skrivende stund mere end 7000 servere fordelt i 90 forskellige lande. Serverne befinder sig i Europa, Asien, Afrika og Oceanien. Antallet af servere er derfor meget omfattende, og CyberGhost udvider hele tiden deres liste med servere, for at give deres kunder den bedst mulige brugeroplevelse og hurtige forbindelser.

Nuværende steder hvor der er servere

Albanien, Argentina, Østrig, Australien, Bosnien-Hercegovina, Belgien, Bulgarien, Brasilien, Belarus, Rusland, Canada, Schweiz, Chile, Colombia, Costa Rica, Cypern, Tjekkiet, Tyskland, Danmark, Estland, Spanien, Finland, Frankrig, Grækenland, Hong Kong, Kroatien, Ungarn, Indonesien, Israel, Tyskland, Danmark, Estland, Spanien, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Indonesien, Israel, Indien, Island, Italien, Japan, Kenya, Sydkorea, Litauen, Luxembourg, Letland, Moldova, Makedonien, Malaysia, Nederlandene, Norge, New Zealand, Pakistan, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Sverige, Singapore, Slovenien, Slovakiet, Thailand, Taiwan, Ukraine, USA, Vietnam, Sydafrika, Sydafrika.

Gå til cyberghost.com

⬍ Kompatibilitet


Som mange andre VPN apps er CyberGhost VPN kompatibel med alle de populære enheder og operativsystemer. Du kan altså kan installere tjenesten på de fleste Windows-, Mac OS-, iOS-, Android-, Android-, Linux-, Chrome OS- og Raspberry Pi-enheder. Dens mobilversion er en af de bedste VPN tjenester til Android og iPhone. Udover computere, telefoner og tablets kan den også installeres direkte på de fleste routere.

Enheder og platforme

 • Android
 • Windows
 • Mac, iPad, iPhone
 • Linux
 • Chrome


Sprog

 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Italiensk
 • Polsk
 • Rumænsk
 • Russisk
 • Spansk


Download CyberGhost VPN

⬍ Kundeservice og vejledning


Kundeservice hos CyberGhost kan kontaktes via en live chat på deres hjemmeside. Hjemmesiden har også en meget omfattende sektion der hjælper dig, og som indeholder detaljerede instruktioner til installation af enhver understøttet enhed og hvert understøttet operativsystem.

FAQ sektionen er også meget omfattende, og giver dig svar på stort set alt hvad der har med appen at gøre.

Bestil CyberGhost VPN

CyberGhost VPN anmeldelse og resumé

Vi har testet CyberGhost VPN før vi besluttede at inkludere den på listen over vores anbefalede VPN apps. Vores oplevelse var faktisk så god at den fortjener vores bedste anbefaling!

Der er ikke rigtigt nogle dårlige ting ved CyberGhost. Forbindelserne var gode, sikkerheden helt i top, og der er en stor række funktioner, såsom blokering af reklamer, malware og skadeligt indhold, og så er det nemt at tilgå streamingtjenester med Unblock Streaming funktionen.

Et enkelt abonnement lader dig samtidig installere app’en på syv forskellige enheder, hvilket gør det perfekt for familier, eller vennegrupper. Deres app er også billig og altså til at betale.

CyberGhost-VPN

✓ En overkommelig VPN!
✓ Fantastisk til mobil

Tilbud! Tilbud!