VPN til Android

De bedste VPN-tjenester til Android-smartphones

Hvis du vil have en VPN til Android, kan du vælge et af følgende. Alle arbejder hurtigt og nemt med alle Android-smartphones på markedet. Fordi hver tjeneste understøtter flere enheder, kan du også bruge den samme konto til at beskytte din telefon, computer, smartphone osv. Med en enkelt VPN-tjeneste. Dunderfejlans!

1.
CyberGhost VPN

Bedst i test!

Den bedste VPN-tjeneste. Passer til alle anvendelser. Fungerer med alle streamingtjenester, såsom sports, Netflix, Play-kanaler og Torrents.
+ Billigste månedlige kontrakt
+ Den bedste mobilapp!

2.
NordVPN

Fleste servere

NordVPN er den bedste, hurtigste og billigste VPN-tjenesten vi har testet, med 3200+ servere i 60 lande.

3.
ExpressVPN

Bedste kundeservice

ExpressVPN er kompatibel med (næsten) alle typer enheder og har servere i 94 forskellige lande.

Installer VPN på Android

Fordi alle de tjenester, vi anbefaler, har deres egen VPN-app til Android, er det super nemt at installere og bruge dem. Vælg først en af de ovennævnte muligheder for at få en konto, og download og installer appen. Efter at logge ind (kun nødvendigt for første gang), skal du blot vælge et land / server for at oprette forbindelse til og begynde at surfe krypteret! Nu kan ingen se dine åbne netværksoplysninger længere (og ikke også over lukkede netværk).

Fungerer det for et smart Android TV?

Ja selvfølgelig! Hvis dit tv kører Android, fungerer alle vores anbefalede VPN-tjenester problemfrit. Det fungerer på nøjagtig samme måde som andre Android-enheder, og fordi vi kun anbefaler hurtige VPN-tjenester, vil du kunne streame alt uden buffering – og uden at nogen kan spionere.