VPN til Android

De bedste VPN-tjenester til Android-smartphones

Hvis du vil have en VPN til din Android mobile, kan du vælge et af følgende. Alle arbejder hurtigt og nemt med alle Android-smartphones på markedet. Fordi tjeneste understøtter flere enheder, kan du også bruge den samme konto til at beskytte din tablet, computer, smartphone med mere – Alt med en simpel VPN-tjeneste. Dejlig!

Bedste VPN-tjeneste for Android

CyberGhost VPN er den bedste og billigste service på nettet!

 
cyberghost vpn

Fra kun €2,75 pr. måned

Bestil nu
 
 

Beskyt 7 enheder på én konto!
Den bedste VPN-service, vi har testet!
Få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds!

 
CyberGhost VPN 45 dages pengene tilbage garanti

Installer VPN på Android

Fordi alle de tjenester, vi anbefaler, har deres egen VPN-app til Android, er det super nemt at installere og bruge dem. Vælg først en af de ovennævnte muligheder for at få en konto, og download og installer appen fra Google Play. Efter at du har logget ind (kun nødvendigt for første gang), skal du blot vælge et land / server for at oprette forbindelse til og begynde at surfe krypteret! Nu kan ingen se dine åbne netværksoplysninger længere (og ikke også over lukkede netværk).

 

Android VPN i tre trin

 

1 Registrer din VPN-konto

2 Download og installer appen

3 Vælg dit land og begynde at surfe!

CyberGhost VPN Danmark

Fungerer det for et smart Android TV?

Ja selvfølgelig! Hvis dit tv kører Android, fungerer alle vores anbefalede VPN-tjenester problemfrit. Det fungerer på nøjagtig samme måde som andre Android-enheder, og fordi vi kun anbefaler hurtige VPN-tjenester, vil du kunne streame alt uden buffering – og uden at nogen kan spionere. Se Netflix, HBO, Crunchyroll og andre streamingtjenester via VPN!

1.
CyberGhost VPN

Bedst i test!
Perfekt til streaming

Den bedste VPN-tjeneste. Passer til alle anvendelser. Fungerer med alle streamingtjenester, såsom sports, Netflix, Play-kanaler og Torrents.

+ Billigste månedlige kontrakt
+ Den bedste mobilapp!

2.
NordVPN

Fleste servere

NordVPN er en hurtig og billig VPN-tjeneste med 5200+ servere i 62 lande. Fungerer godt med streaming, Netflix, torrents og har desuden russisk server site.

3.
ExpressVPN

Bedste kundeservice

ExpressVPN er kompatibel med (næsten) alle typer enheder og har servere i 94 forskellige lande.